Firma si Gramofone, in deschiderea concertului Bon Jovi

Comunicat de presa
Miercuri, 17 Iulie 2019, ora 13:10
17233 citiri
Firma si Gramofone, in deschiderea concertului Bon Jovi

Dupa ce in urma cu o saptamana si ceva va aduceam la cunostinta miscarea aproape astrala a celor de la FiRMA in deschiderea concertului BON JOVI, iata ca inca un nume romanesc se alatura acestui mare eveniment. Este vorba despre GRAMOFONE!

Tanara formatie a fost una dintre cele 5 selectate sa cante in cadrul showcase-ului inaugural al Romanian Music Export organizat de East European Music Conference. Selectia s-a facut de catre un juriu international format din oameni-cheie ai unor festivaluri ca Sziget (Ungaria), Madcool (Madrid), Exit (Novi Sad, Serbia) sau Wacken Open Air (Germania) si care a evaluat 30 de trupe alese de catre un juriu din Romania.

Totodata, ne bucuram ca, in sfarsit, reusim sa aducem componenta ECO in cadrul concertele DDEE!

Sub sloganul Have fun! Recicleaza! Reciclad'OR invita participantii la Recycling Boxes special pregatite pentru colectarea separata a deseurilor de ambalaje, inca de la intrare! LA GREEN PHOTO CORNER sunt asteptati toti cei care doresc sa impartaseasca un mesaj pentru Planeta!

"Impreuna cu Reciclad'OR incurajam pastrarea curateniei la evenimentele publice prin colectarea separata a deseurilor generate si prin zecile de voluntari implicati vom reusi impreuna sa construim un eveniment cu "zero plouare", a declarat DDEE.

Mai multe detalii aici: https://www.reciclador.green/index.php/ro/

Bilete pentru concertul BON JOVI se gasesc in reteaua Eventim si online pe eventim.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

- Acces General - 230 lei

- Golden Circle - 380 lei

- Diamond Circle - 600 lei

- Tribuna VIP - 750 lei

- Silver VIP Experience Package - 777.15 lei

- Diamond VIP Experience Package - 1,114.12 lei

- Platinum VIP Experience Package - 1,929.35 lei

- Ultimate VIP Experience Package - 2,445.65 lei

Fulminantul turneu "This House Is Not For Sale" (un adevarat succes de casa) isi deschide portile de pe 31 mai pentru Europa, show-ul din Romania de pe data de 21 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european!

"In 2011, Jon Bon Jovi a fost pur si simplu extaziat de public si de organizare incat a oferit pe langa cele doua ore de concert inca alte 60 de minute de vis! Au fost clipe de neuitat pentru toti! Piata Constitutiei a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevarat special. Celebra scena a fost imortalizata prin fotografia ce a facut inconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu bratele intinse in fata a 60.000 de oameni care-l idolatrizau si Casa Poporului. Vom repeta povestea magica de acum 8 ani! Multumim, tuturor!, a declarat Denise Sandulescu, CEO D&D East Entertainment.

Pe data de 25 iulie 2019 trupa BON JOVI se va gasi in Tel Aviv, Israel, si de acolo va pleca direct la Rock In Rio, Brazilia.

Asadar, vom da frau celor mai intense emotii create de muzica LIVE a celei mai titrate formatii rock americane: BON JOVI! Un vis implinit pentru toti fanii din Romania si nu doar pentru acestia, pentru ca vestea concertului de la Bucuresti aduce mii de spectatori de peste hotare! Iar glasul inconfundabil al lui Jon Bon Jovi va topi multe inimi cu mult prea celebrele "Always", "Bed of Roses", "You Give Love a Bad Name", "It's My Life", "Wanted Dead Or Alive", "Bad Medicine" si, bineinteles, "Livin 'On a Prayer", plus alte zeci de hituri, o selectie speciala pentru publicul roman pregatita cu grija de formatie.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica si piesele indragite de fani, pe masinaria de lucru care a impins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vandute.

BON JOVI soseste, in sfarsit, la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce - chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, co-producator, Everett Bradley, multi-instrumentist si Phil X, chitara, cel care l-a inlocuit pe Richie Sambora.

DESPRE GRAMOFONE

Totul a inceput odata cu lansarea albumului nostru "Confessions from the Belly of the Beast" in 2017. Albumul, impreuna cu cele mai recente single-uri (Mr. Government si Heart & Soul) ilustreaza framantarile omului modern si realitatile distopiei in care traim.

Mai simplu spus: "I'm smart and I'm in control"

Pentru ca toti am simtit macar o data teama de a nu ne blaza si ne-am confruntat cu sentimentul ca munca pe care o facem in fiecare zi de la 9 la 5 este mecanica si fara vreun scop sau impact. Cu totii resimtim impactul pe care-l au propaganda, mass media sau nepasarea politicienilor asupra societatii noastre si intelegem incet, incet ca nu avem decat partial control asupra vietilor noastre.

"I don't like smothering my urges just to get my cut"

Trebuie sa ne facem auziti, sa trezim oamenii la realitate, sa le oferim genul de muzica de suflet fara sa neglijam esenta mesajului care se resimte puternic cu fiecare vers.

Hai sa facem muzica de suflet si care sa transmita un mesaj cu care rezonam.

Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass), Cristi Nicoara (tobe), Vlad Dumitrescu (chitara) si Paul Dragusin (clape)

- Website - www.gramofone.rocks

- Facebook - https://www.facebook.com/gramofoneofficial/

- Instagram - https://www.instagram.com/gramofone_official/

- YouTube - https://bit.ly/2PvzhcY

- Spotify - https://tinyurl.com/gramofonespotify

- Apple Music - https://tinyurl.com/gramofoneitunes

- Deezer - https://tinyurl.com/gramofonedeezer

- Google Play - https://tinyurl.com/gramofonegoogleplay

DESPRE FIRMA

FiRMA este o formatie romaneasca de rock alternativ, fondata in 2001, si este considerata un pioner al rockului alternativ din Romania.

Dupa nominalizarile la MTV European Music Awards 2004 la categoria "Best Romanian Act" si MTV Romanian Music Awards pentru "Best Rock Band" din 2005, Firma devine prima trupa romaneasca nominalizata la o sectiune internationala.

Firma a reusit sa ajunga printre cele trei finaliste ale categoriei, devansand alti 15 artisti, printre care si Sunrise Avenue (Finlanda) si The Klaxons (Marea Britanie).

Datorita aparitiei la acest eveniment, Firma s-a bucurat de aprecierile unor artisti precum Wyclef Jean, Snoop sau Foo Fighters.

Peste putin timp, Firma a reusit o performanta remarcabila, devenind prima formatie romaneasca care a intrat in playlist-ul cunoscutului post muzical VH1 Europe, cu videoclipul piesei "Baby Is Crying", primul extras pe single de pe albumul "Exit". In octombrie 2014, dupa 7 ani de absenta, trupa Firma a revenit pe scena muzicala cu un nou album, intitulat "Descantece".

Vara lui 2016 a dus descantecele pe scenelor marilor festivaluri nationale si nu numai, incepand cu SHINE (Bucuresti), Electric Castle 2016 (Cluj), Rocanotherworld (Iasi), We Are Rocking the City (Cluj) si continuand cu fEast 2016 in Londra sau cu concertul din deschiderea trupei MUSE la Rock the City 2016 (Bucuresti).

La finalul anului 2016, FiRMA a decis sa ia o pauza de la inregistrarile pentru volumul 2 al albumului "Descantece" si sa se implice intr-un proiect teatral inedit, un spectacol hibrid conceput de regizorul Vlad Cristache - "Desteptarea Primaverii". Solistul trupei, Daniel Rocca, a creat muzica si versurile special pentru acest spectacol, iar trupa FiRMA va interpreta aceasta coloana sonora la fiecare reprezentatie.

Debutul lui 2017 a marcat premiera spectacolului "Desteptarea Primaverii" la Teatrul Mic, ocazie cu care FiRMA si-a reconfirmat versatilitatea si maturitatea compozitionala.

In cadrul fiecarei reprezentatii si pe toata durata spectacolului, trupa FiRMA interpreteaza live coloana sonora (muzica si versuri) creata special,, pentru acest proiect nonconformist, de catre Daniel "Rocca" Stoicea.

Pe 19 mai 2017, FiRMA definitiveaza dublul album "Descantece" si lanseaza cel de-al doilea volum.

FiRMA porneste intr-un extins periplu concertistic care debuteaza in martie 2018 cu show-ul din Alpii Francezi, in cadrul Festivalului SnowFest si se continua pana in toamna, purtandu-i pe scenele festivalurilor din toata tara precum Afterhills, Rock The City, Street Food Festival (Cluj, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu, Craiova), Folk You!

In decembrie 2018, FiRMA lanseaza un nou material, albumul "Poezii Alese.Vol I", o coproductie FiRMA - Radio Romania, prin editura Casa Radio. Acest proiect discografic reuneste un set de noua piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poetilor romani, clasici si contemporani.

In prezent, FiRMA lucreaza la un nou album, care va reuni piesele din spectacolul "Desteptarea Primaverii" si se pregateste pentru o vara furtunoasa.

Discografie:

- 2003 - "La Orbire"

- 2007 - "Exit"

- 2014 - "Descantece - Vol.1"

- 2017 - "Descantece - Vol.2"

- 2018 - "Poezii Alese. Vol.1"

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#concert Bon Jovi Bucuresti, #Bon Jovu Bucuresti 2019 , #concert