Film de weekend: Margo, o poveste adevarata (Video)

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 11:35
8379 citiri
Film de weekend: Margo, o poveste adevarata (Video)
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Poti sterge trecutul? Este adevarat ca te va urmari toata viata? Poti sa iti recapeti inocenta daca decizi ca nu mai esti cine esti? O poti lua de la capat?

De multe ori intalnim oameni care par impenetrabili sau despre care avem senzatia ca nu s-au distrat o zi in viata lor, iar cand ne apropiem de acestia descoperim ca au fost "party people".

De cele mai multe ori, persoane cu un trecut discutabil joaca acum cumintenia sau nevinovatia, desi...

V-am vorbit de filmul "Margo"? Film in care am jucat rolul principal?

"Margo" este povestea unei fete de la tara, care a pornit pe drumul gresit inca de cand era foarte micuta si a picat pe mana unui proxenet - tatal sau vitreg jucat senzational de Vladimir Gaitan.

Fata trece printr-o gramada de intamplari si intalneste multe semne care ii spun sa se schimbe. Filmul, desi realizat in 2006, spune o poveste actuala, intalnita foarte des la noi. Coruperea de minore si includerea acestora in retelele de prostitutie este un mijloc de trai pentru multi indivizi care nu au sentimente.

Fata afla ca ii moare mama intr-un moment in care incearca sa isi refaca drumul, sa isi recapete viata.

Plecarea la tara, undeva intr-un loc izolat, reprezinta regasirea si reconectarea cu trecutul, care nu este intotdeauna placut. Desi crede ca o poate lua de la capat, fata intalneste oameni care stiu cine este, stiu ce este.

Isi va regasi identitatea? Va depasi rusinea? Va fi iar inocenta sau va ramane prinsa in tornada prezentului?

O vor ajuta sora sa, interpretata de Anca Sigartau, prietena ei, jucata de Paula Chirila, pretendentul, jucat de Marius Forea Vizante, sotia tatalui vitreg, Maia Morgenstern?

Filmul, desi o drama, este plin de momente de umor; intalnim atat personaje tipic romanesti, cat si personaje stranii.

Adrian Vancica joaca un client betiv plin de farmec, Valentin Uritescu este un satean filozof, care stie cu adevarat ce este femeia, Constantin Cojocaru joaca magistral o baba curioasa.

Ca experienta, pentru mine a fost extraordinar, a fost un moment unic din viata mea! Am trait intens la filmari, am simtit dureri sufletesti si m-am bucurat cu adevarat. Si acum simt fiorii de la filmari!

"Margo" e un film plin de culoare, cu accente comice si cu o poveste emotionanta.

Esti curios?

"Margo",

2006

regia: Ioan Carmazan

distributie: Cristina Cioran

Marius Florea Vizante

Maia Morgentern

Vladimir Gaitan

Adrian Vancica

Anca Sigartau

Paula Chirila

Constantin Cojocaru

Aura Calarasu

Iata si alta propunere de film de weekend, Marele Urias Prietenos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Un film inspirat de realitate, #Margo 2006 trailer, #Margo Cristina Cioran, #filme bune de vazut , #filme