Festivalul Filmul de Piatra, intre 24 si 26 septembrie

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 15:55
1129 citiri
Festivalul Filmul de Piatra, intre 24 si 26 septembrie
Foto: filmuldepiatra.ro

O editie inedita a festivalului de scurtmetraje Filmul de Piatra va avea loc, in perioada 24 - 26 septembrie, la Piatra Neamt.

Timp de trei zile, orasul va fi cuprins de "o sarbatoare a filmului si a artelor", iar programul care contine, pe langa proiectiile de film, si concerte, spectacole multimedia si spectacole de teatru, totul in aer liber si gratuit, informeaza organizatorii .

Astfel, vineri, proiectiile, concertele si celelalte surprize au loc in centrul orasului, in Piata de la Turnul lui Stefan, pentru ca sambata si duminica, festivalul sa se mute pe varful muntelui Cozla.

"Varful muntelui Cozla, la apus, e unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Peisajul e uimitor: orasul, muntii din jur, lacul, masivul Ceahlau, apusul de soare... Visam de multa vreme la acest moment, si promitem tuturor celor care ne vor fi alaturi ca vor trai o experienta magica, de neuitat", declara directorul festivalului, regizorul Andrei Dascalescu.

Pe varful muntelui se vor juca spectacole de teatru, iar la apus vor fi concertele. Dupa ce se innopteaza, vor avea loc proiectiile.

Printre programele de film ale acestei editii se numara un "Best of" Anim'est, un program de filme islandeze, dar si filmele castigatoare la prima editie a festivalului Filmul de Piatra.

Filmul de Piatra - Editia 1.5 - este organizata de Filmlab cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al Primariei Piatra Neamt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#festivalul Filmul de Piatra , #filme
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Megeti cu incredere la Piatra Neamt pentru ca aveti ce vedea si in afara festivalului ! Pe bune !