Drumul catre starea de bine si cunoasterea de sine

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 19:38
3390 citiri
Drumul catre starea de bine si cunoasterea de sine
Foto: Romexpo

Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare se deschide joi, 25 februarie, la ROMEXPO din Bucuresti.

TMA 2016 devine locul unde cei interesati de remedii pentru trup si suflet au acces la produse, servicii si la o serie de seminarii si conferinte care tin de toate domeniile vietii spirituale.

Participarea la TMA inseamna informarea si testarea unor metode si practici de diagnosticare sau vindecare, terapii de mentinere a starii de sanatate fizica, energetica si spirituala. Totodata, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale (promotii, discounturi) la: cosmetice bio, diverse sortimente de ceai, sucuri, carti, muzica de relaxare, obiecte de arta decorativa, produse de medicina naturista, printre care si o varietate de produse apicole.

De asemenea, o serie de asociatii si cluburi de: astrologie, terapii holistice sau medicina naturista propun publicului preturi reduse la serviciile lor, aceste discount-uri putand ajunge si pana la 50% din ofertele de lista ale acestor "entitati spirituale".

Psihologi si terapeuti cunoscuti vor fi prezenti la TMA 2016

Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare propune publicului o serie de conferinte si seminarii cu teme precum: terapiile alternative de vindecare, dezvoltarea personala sau armonia relatiilor interumane.

Timp de patru zile, unii dintre cei mai cunoscuti terapeuti, psihologi si parapsihologi vor initia publicul in ceea ce priveste diversele fatete ale lumii spirituale care asigura armonia si echilibrul trupului si sufletului.

Cum poate fi combatut unul dintre marii dusmani ai omului, stresul?

Evenimentele conexe TMA 2016 pun accentul pe o serie de tehnici de combatere a stresului, de eliberare emotionala si de evitare a emotiilor negative date de diverse afectiuni si boli.

In acest sens, consilierul de dezvoltare personala Oana Sorescu va sustine la TMA o serie de seminarii de E.F.T (tehnici de eliberare emotionala), in care va discuta cu cei interesati despre modalitatile de eliberare emotionala in cazul dezechilibrelor emotionale, anxietatii, fricii, fobiilor, durerilor de cap sau spate, abuzurilor emotionale, precum si modul de combatere a dependentelor alimentare.

"Intalnirile Oanei Sorescu" vor avea loc in fiecare zi a TMA 2016, intre 25 si 28 februarie (joi-duminica), intre orele 13:00-14:30.

De asemenea, Miruna Cardos, presedinte al Asociatiei Young Goldfish si psiholog Psihoterapii Cognitiv Comportamentale sustine in prima zi a festivalului, pe 25 februarie, un seminar cu tema "reducerea stresului si controlul emotiilor negative".

Unul dintre misterele existentei umane, moartea clinica, in dezbatere la TMA 2016

Joi, 25 februarie, incepand cu ora 16.30, psihologul si parapsihologul Geta Heimerl va sustine o conferinta pe o tema ce permanent naste controverse si anume moartea clinica. Publicul va fi initiat intr-unul dintre misterele spiritualitatii, prin intermediul relevarii unor experiente ale mortii clinice.

Bucuria de a fi alaturi de ingeri, la TMA 2016

La Festivalul de Spiritualitate va fi prezenta si Rita Andreea Muresan, practician in terapia cu ingeri. Aceasta va sustine, sambata, 27 februarie, de la ora 10:00, un seminar despre Ingeri si Arhangheli, despre viata, cu bune si rele, despre evolutie, lumina si iubire. Fiecare dintre cei prezenti va avea ocazia sa afle despre Ingerul sau pazitor si cum se poate intalni cu el.

Discutii astrologice gratuite

Pe parcursul celor patru zile "spirituale", organizate la ROMEXPO, vizitatorii interesati de cum se aliniaza planetele in viata lor pot purta discutii gratuite cu astrologi ai Clubului de astrologie AMON. De asemenea, va fi organizata si o tombola, avand ca premiu un horoscop personalizat. Cei care se inscriu, in zilele festivalului, in cluburile de astrologie prezente la TMA vor beneficia de o serie de reduceri care pot ajunge si pana la 50% din pretul practicat, in general, de aceste comunitati.

Despre iubirea de sine, echilibrarea energetica si autovindecare

TMA 2016 vine cu o serie de noutati despre tipuri de meditatii, puterea vindecatoare a transformarii interioare si a iubirii de sine. Speakeri motivationali cu experienta vor sustine conferinte pe tema autovindecarii si a tehnicilor de vindecare holistica (theta healing). De asemenea, Festivalul Spiritualitatii propune vizitatorilor o serie de intalniri cu terapeuti atestati ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania), care initiaza publicul intr-o serie de metode si tehnici de echilibrare energetica. Astfel, publicul va face cunostinta cu tehnica reiki si cu alte terapii alternative: reflexoterapie, presopunctura, bioenergoterapie, biomasaj, biorezonanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Festival Spiritualitate Medicina Alternativa, #Festival Spiritualitate Romexpo 2016 , #stiri timp liber