Discovery a lansat Castelul bantuit, un scurtmetraj filmat in Romania

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 18:40 3720 citiri
Foto: Captura Discovery

Discovery a lansat la nivel global "Castelul bantuit", prima productie virtual reality de fictiune a companiei filmata in Romania, creata special pentru Halloween.

Scurtmetrajul este disponibil pe aplicatia mobila Discovery VR (IOS si Android) si pe DiscoveryVR.com, pe diverse website-uri din portofoliul companiei, pe canalul oficial YouTube si paginile de Facebook, dar si pe site-ul oficial al Castelului Corvinilor.

"Castelul bantuit" este un scurtmetraj filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unul dintre cele mai mari castele din Europa, construite in stil gotic-renascentist.

"Castelul bantuit" a fost filmat la inceputul lunii octombrie de o echipa de experti din SUA, Romania si Marea Britanie.

Construita intr-un puternic contrast alb-negru, intr-un decor intim, straniu, productia horror evoca monstri si fecioare, facand trimitere la inclusiv la personajul Dracula al lui Bram Stoker.

Nu e prima oara cand Discovery filmeaza in Romania. In urma cu doi ani, s-a filmat aici "Supravietuire extrema cu Ed Stafford".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News