De ce sa te distrezi acasa, cand poti face o petrecere in oras?

Advertorial
Luni, 19 Martie 2018, ora 15:56
10899 citiri
De ce sa te distrezi acasa, cand poti face o petrecere in oras?

Daca iti doresti o petrecere in afara casei trebuie sa fie foarte bine organizata. In primul rand trebuie sa alegi locatia, sa vorbesti cu managerul acesteia, sa stabilesti meniul si sa faci rezervarea.

Ce locatii pentru petreceri poti alege in oras?

Cand vine vorba de petreceri poti alege un restaurant preferat, sau un hotel elegant. Este bine daca deja cunosti proprietarul restaurantului si daca atmosfera de acolo va fi una placuta pentru petrecerea ta.

In functie de numarul de invitati ai urmatoarele variante:

  • Daca nu ai foarte multi invitati, poti inchiria doar 1-2 mese din restaurant in functie de numarul de persoane. Sunt locatii unde atmosfera ii face pe oameni sa se simta confortabili si fericiti. De obicei la restaurante ai posibilitatea de a vedea un amestec de oameni, iar acest lucru poate fi chiar interesant.

  • In cazul in care ai mai multi invitati poti inchiria tot restaurantul sau poti alege sa faci petrecerea la un hotel. Nu este prea greu! Trebuie sa alegi mai intai un hotel care iti place iar apoi sa dai un telefon managerului pentru a stabili daca este posibil sa faci o rezervare. Discutia cu el trebuie sa fie scurta pentru a nu plictisi, dar pe parcursul ei sa stabilesti toate detaliile.

Inainte de a decide ce sa alegi, verifica locatia! Mergi acolo pentru a te convinge ca spatiul respectiv este exact ceea ce vrei. Nu e bine sa faci niciodata rezervarea pentru o petrecere daca nu ai vazut spatiul.

Daca vrei ca locatia sa aiba si o zona care sa ofere petrecerii o atmosfera intima, trebuie sa stabilesti de la inceput cu managerul si acest aspect.

In astfel de conditii ai posibilitatea de a te distra cu prietenii la petrecere, si chiar de a folosi un Photo Booth ALTO, prin care acestia vor face fotografii amuzante, vor trai momente comice pe care nu le vor uita multi ani de-a randul.

O buna locatie poate fi si un club din oras, unde este muzica si poti dansa cu prietenii pana dimineata. Foarte multi oameni prefera astfel de petreceri pentru ca locatiile respective le asigura confortul necesar.

Cum alegi un meniu pentru petrecere?

In functie de invitati stabilesti meniul si poti face si rezervarea pentru cateva mese. Pregatirea se face de catre angajatii restaurantului. Cu ei trebuie sa ai o buna comunicare, mai ales ca ei se ocupa de mancarurile delicioase. Acestia raspund de urmatoarele aspecte:

  • rezervarea si alegerea meselor
  • stabilirea variantelor de meniu, din care poti alege
  • calcularea portilor
  • servirea clientilor
  • curatenia ulterioara

Trebuie sa gusti inainte tot ce apare in meniu, chiar si bauturile si desertul. Meniul trebuie sa aiba pret fix, sa includa mancarea, bauturile si eventual vreun element de decor (ex. flori, alte decoratiuni).

Principalele aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea meniului pentru petrecere:

  • Introdu in meniu si mancare vegetariana alaturi de mancarea pentru iubitorii de carne.
  • La restaurant poti avea posibilitatea de a comanda ceva special chiar si pentru invitatii tai care tin vreun regim sau dieta.
  • Nu uita sa alegi si un cocktail, mai ales daca este vorba despre o aniversare.
  • Aperitivele nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere. Oamenii vor dori sa guste din ele si sa bea pentru a se simti mai veseli, mai plini de chef de distractie, glume si voie buna.
  • Desertul poate cuprinde fructe, prajituri si inghetata. Poate fi si un tort daca este un eveniment mai special.
  • Alege si un sortiment variat de bauturi - alcoolice si fara alcool. Nu trebuie sa lipseasca bauturile mai deosebite la sticla. Cele mai apreciate sunt: Whisky, Bourbon, Gin, Rom alb, Vodca, Tequila, sampanie, vin si bere. De asemenea trebuie cateva variante de sucuri, apa plata si apa minerala pentru toata lumea. Nu trebuie sa lipseasca cuburile de gheata, pentru ca bauturile sa fie reci.

Cand organizezi o petrecere trebuie sa alegi un restaurant care sa ofere o gama completa de servicii: muzica, parcare gratuita, meniu delicios, o lista cu multe sortimente de bauturi - bere, sucuri si vinuri.

Acest lucru este important pentru ca evenimentul sa fie de neuitat, indiferent ca este vorba despre o intalnire cu prietenii, o aniversare, o intalnire romantica, o zi de nastere sau alt eveniment mai amplu (o nunta, un banchet, un bal de absolvire).

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#organizare petrecere, #sfaturi petrecere , #distractie