Dansatorii Lord of the Dance sarbatoresc 10 ani de spectacole in Romania, intr-o reprezentatie speciala la Arenele Romane

Comunicat de presa
Joi, 06 Iunie 2019, ora 12:25
14894 citiri
Dansatorii Lord of the Dance sarbatoresc 10 ani de spectacole in Romania, intr-o reprezentatie speciala la Arenele Romane

Primul spectacol al trupei LORD OF THE DANCE sustinut in tara noastra a avut loc in anul 2008, in timpul in care celebrul dansator Michael Flatley impresiona audienta prin momente de dans greu de reprodus.

Din 2010 si pana in prezent, dansatorii irlandezi au reusit sa isi castige acel loc special in inimile admiratorilor din Bucuresti si din marile orase ale Romaniei, fiind asteptati cu entuziasm de fiecare data.

Anul acesta, lorzii dansului irlandez condusi de faimosul coregraf si dansator Michael Flatley vor celebra implinirea a 10 ani pe scenele din tara noastra printr-o noua serie de spectacole programate la finalul lunii iunie, la Bucuresti, Craiova si Oradea.

Cu o coregrafie complexa inovatoare, completata cu noi elemente de dans, cei 40 de dansatori energici ai trupei LORD OF THE DANCE vor urca pentru prima data pe scena din aer liber a Arenelor Romane din Capitala, sambata, 22 iunie, incepand cu ora 20:30.

Timp de doua ore, toti cei prezenti se vor putea bucura de o noua demonstratie de profesionalism si talent in cadrul celui mai aplaudat spectacol de dans irlandez al tuturor timpurilor - "LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES". Povestea spectacolului aduce in prim plan lupta dintre fortele Binelui si Raului prin intermediul dansului si al tehnologiei de ultima generatie.

"LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES" este un spectacol eclectic, cu muzica live interpretata de orchestra companiei, compusa de Gerard Fahy, ce cuprinde noi elemente de coregrafie cu grad ridicat de dificultate, un ecran gigantic care va acoperi integral latimea scenei, proiectii holografice 3D, efecte speciale de lumini si lasere, roboti dansatori si acrobati premiati la competitiile mondiale.

Sincronizarea trupei LORD OF THE DANCE este perfecta; prezenta si miscarea scenica, sunetele sacadate produse de pantofii de dans asemeni celor de step, costumele numeroase in culori vii transmit, dincolo de scena, o energie pozitiva vibranta, o stare de exaltare unica pe care spectactorii de toate varstele din Romania vor avea prilejul sa o experimenteze pe 22 iunie, la Arenele Romane di Bucuresti.

Acelasi spectacol impresionant va ajunge duminca, 23 iunie, la Craiova, iar marti, 25 iunie, la Oradea.

Productia a fost realizata de coregraful si dansatorul Michael Flatley in urma cu mai bine de 20 de ani. In anul 2014, acesta a revenit asupra continutului, fiind transformat intr-un show mult mai atractiv pentru public, fata de varianta originala.

In septembrie 2014, noua versiune a show-ului "Lord of the Dance - Dangerous Games" s-a jucat cu succes pe scena salii Palladium din Londra, continuand cu reprezentatii sold-out pe toate marile scene ale lumii din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Mexic si, bineinteles, Romania.

Biletele ramase disponibile pentru spectacolul programat pe 22 iunie, la Bucuresti, mai pot fi achizitionate la preturi ce variaza in functie de categoria de loc, atat in format electronic pe Iabilet.ro cat si in forma fizica de la magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00 - 22:00), magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, agentiile Perfect Tour, magazinele Uman si terminalele self-service SelfPay din toata tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#spctacol Lord of the Dance Bucuresti, #spectacol dans irlandez bucuresti , #spectacole
Comentarii