Cum se va numi urmatorul film Star Wars, care va prezenta tineretea lui Han Solo

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 13:25 2936 citiri
Foto: captura Twitter

Filmul din saga interstelara "Star Wars" dedicat anilor de tinerete ai mercenarului Han Solo are acum un nume.

Pelicula se va numi "Solo: A Star Wars Story", a anuntat marti regizorul Ron Howard pe Twitter, citat de AFP.

"Acum ca am terminat de filmat, vreau sa multumesc unei echipe extrem de talentate de actori si de productie care a lucrat din greu", a declarat regizorul intr-un videoclip postat pe reteaua de socializare, la sfarsitul caruia a afisat o pancarta cu numele noului film.

Filmul spune povestea tanarului Solo - interpretat de Alden Ehrenreich - si a prietenului sau credincios, Chewbacca. Pelicula se situeaza cronologic inainte de primul film al sagai, "Star Wars: Episode IV - A New Hope", in care Harrison Ford joaca rolul pilotului navei spatiale Millennium Falcon.

Citeste si Razboiul Stelelor: Ultimul Jedi - Trailerul a fost lansat. Cel mai important rol revine unei necunoscute

"Solo" este al doilea "spin-off" al epopeei spatiale, care se desparte de aventurile lui Luke Skywalker si ale familiei sale pentru a invinge maleficul Imperiu Galactic, dupa "Rogue One", lansat la sfarsitul anului 2016, care a avut incasari de peste un miliard de dolari la box office-ul mondial.

Un al treilea "spin-off"-dedicat maestrului Jedi Obi-Wan Kenobi - este in curs de pregatire, potrivit Hollywood Reporter.

Ron Howard, un veteran de la Hollywood, a preluat proiectul in ultimul minut, atunci cand filmarile erau deja in curs de desfasurare, dupa un "divort" intre duoul Phil Lord si Chris Miller de producatoarea Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Howard este cunoscut pentru titluri ca "Splash", "Apollo 13", "A Beautiful Mind" sau "Da Vinci Code".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News