Crosul Universitatii din Bucuresti se pregateste de cea de-a 23- a editie

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 22:34 1675 citiri
foto: erka.ro

Cea de-a 23-a editie a Crosului Universitatii din Bucuresti se va disputa duminica, 10 mai, si asteapta, ca la fiecare editie, in jur de 3.000 de participanti la start.

Longeviva competitie care are ca scop promovarea sportului, incurajarea unui stil de viata sanatos si a unei atitudini competitionale, vizeaza toate categoriile de varsta, la nivel de amatori, dar s-a consacrat in primul rand ca un cros al tinerilor.

Competitia se adreseaza studentilor de la Universitatea din Bucuresti, dar si tuturor celor atrasi de practicarea sportului de placere, de spiritul combativ, de adoptarea unui stil de viata sanatos si de cultivarea fair-play-ului.

Lungimea traseului este de aproximativ 3.800 m. Punctul de start al Crosului va fi, ca in fiecare an, Piata Operei (Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti), traseul continuand apoi pe Splaiul Independentei-Soseaua Cotroceni-Bulevardul Iuliu Maniu, iar linia de finish se va afla in parcarea cora Lujerului.

Crosul are 7 niveluri de inscriere, adresate unor categorii cat mai largi de fani ai sportului: copii intre 12 si 16 ani, elevi intre 17 si 19 ani, seniori intre 19 si 41 de ani si veteranii de peste 42 de ani. Pe langa acestea mai exista 3 grupe speciale - a angajatilor Universitatii din Bucuresti, a studentilor Universitatii din Bucuresti si a angajatilor cora. Primele 3 castigatoare si primii 3 castigatori de la fiecare categorie vor primi premii oferite de sponsorii competitiei.

Ca la fiecare editie, doritorii se pot inscrie chiar in ziua crosului, pe baza actului de identitate, in curtea Facultatii de Drept, in intervalul orar 7.30 - 10.40h.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News