Concertul Andries la unteatru va fi difuzat online gratuit in seara de Paste

Comunicat de presa
Duminica, 19 Aprilie 2020, ora 16:00
29997 citiri
Concertul Andries la unteatru va fi difuzat online gratuit in seara de Paste

Duminica, pe 19 aprilie, in seara de Paste, unteatru invita romanii de pretutindeni la o intalnire muzicala memorabila, difuzata gratuit pe Facebook si YouTube.

"Andries la unteatru" - un concert inregistrat in 2017 si lansat pe DVD un an mai tarziu, va fi oferit in dar spectatorilor care au urmarit pana acum in numar impresionant zecile de transmisiuni online ale productiilor independente.

Simbol al unei generatii, Alexandru Andries a acceptat invitatia organizatorilor de a aduce bucuria muzicii in casele tuturor, alaturandu-se campaniei care ii indeamna pe iubitorii de teatru sa ramana acasa in aceasta perioada.

19 piese lansate de-a lungul carierei sale impresionante, interpretate live pe scena unteatru, vor insoti spectatorii intr-o calatorie muzicala spectaculoasa.

Peste o mie de iubitori de muzica si-au anuntat deja intentia de a-si petrece seara de Paste impreuna, la concertul transmis online pe pagina de Facebook, de la ora 20:00.

Alaturi de Alexandru Andries, publicul ii va vedea pe scena si pe artistii Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera, Calin Grigoriu si Sorin Romanescu.

"Multumesc prietenilor de la unteatru pentru aceasta idee. Acum aveti inca un motiv sa stati in casa si sper sa va placa concertul nostru", le transmite Alexandru Andries spectatorilor.

Concertul va fi disponibil pe Facebook (aici) si pe YouTube (aici).

Primul teatru din Romania care si-a mutat activitatea in online chiar la inceputul crizei, unteatru continua sa difuzeze inregistrari ale celor mai apreciate spectacole din repertoriu, prin intermediul platformelor de ticketing partenere.

Pentru a facilita accesul publicului de pretutindeni la transmisiunile online, pretul biletelor a fost redus la jumatate. Prin achizitionarea lor, spectatorii sustin continuitatea proiectului independent grav afectat in contextul inchiderii tuturor spatiilor culturale.

Programul reprezentatiilor transmise perioada urmatoare este disponibil pe www.unteatru.ro.

Despre unteatru

Un proiect independent lansat in urma cu 10 ani, unteatru s-a remarcat in peisajul cultural autohton prin productii de calitate, apreciate nu numai de publicul bucurestean, ci si de juriile marilor festivaluri de profil.

O intreaga comunitate de artisti s-a format de-a lungul timpului in jurul acestui spatiu construit din dorinta de a oferi un mediu al libertatii totale de exprimare prin teatru.

In 2019, unteatru a fost distins cu Premiul de excelenta UNITER - cea mai importanta recunoastere oferita unei institutii artistice de catre profesionistii din lumea teatrului.

In tot acest timp, proiectul s-a sustinut exclusiv din si prin vanzarea de bilete, cele mai multe dintre spectacole fiind produse cu resurse minime, din dragoste pentru teatru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Andries unteatru, #concert Andries, #teatrul unteatru , #concert