Coalitia pentru Familie a pus gand rau filmului "Frumoasa si bestia"

Joi, 16 Martie 2017, ora 17:11 4646 citiri
Foto: Facebook/Beauty and the beast

Coalitia pentru Familie a pornit o campanie de boicotare a filmului Disney "Frumoasa si Bestia", dupa modelul oferit de Rusia si Malaezia, pentru ca in poveste a fost introdus si un personaj homosexual.

Noul film Disney "Frumoasa si Bestia", interzis persoanelor sub 16 ani in Rusia

"Disney a retras filmul 'Frumoasa si Bestia' din Malaezia dupa ce scena homosexuala a fost cenzurata. Situatia este deosebit de delicata, avand in vedere ca unele scoli ar putea folosi filmul ca material didactic pentru ilustrarea povestii Fratilor Grimm. Rusia a interzis filmul pentru copiii cu varsta sub 16 ani.

In Romania filmul a fost autorizat cu AG (audienta generala) de catre Centrul National al Cinematografiei", arata Coalitia pentru Familie intr-o postare pe Facebook.

Mai mult, Coalitia indeamna internautii care s-ar putea arata revoltati de aceasta decizie sa scrie Centrului National al Cinematografiei. In acest sens, este postata si o adresa de email: "Puteti scrie centrului pe adresa: contact@cnc.gov.ro".

Adresa este considerata utila de unii internauti, insa majoritatea celor care comenteaza are alta parere: "Pai da, ca doar modelele noastre sunt Mama Rusie si Malaezia. Ce urmeaza? Arabia Saudita? Iran?" sau "Din fericire Romania este inca o tara libera de sub tirania cenzurii, chiar daca voua probabil nu va convine".

Amintim ca scena care este considerata deranjanta de Coalitie este cea in care personajul homosexual LeFou canta si danseaza cu un alt barbat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News