Cirque du Soleil revine la Bucuresti

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 12:51
3666 citiri
Cirque du Soleil revine la Bucuresti

Cirque du Soleil va avea reprezentatii in Romania in 5, 6, 7 si 8 septembrie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central.

Ansamblul va prezenta spectacolul Alegria, o productie indelung aplaudata in intreaga lume, anunta organizatorii.

Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club pana pe 12 decembrie. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai prioritate la cumpararea biletelor, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, accesati www.cirqueclub.com.

Din 13 decembrie, incepand cu ora 09.00, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv in Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/alegria sau pe www.eventim.ro. Pana pe 12 ianuarie 2013, clientii Orange pot cumpara bilete in Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai putin VIP. Reducerea se aplica exclusiv clientilor Orange.

Ce vor vedea bucurestenii

Alegria (cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie) dispune de o distributie internationala de 55 de performeri si muzicieni din 15 tari. Alegria adopta un stil baroc, de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante, aproape eterice.

Alegria include acrobatii uluitoare, incluzand numarul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatica, si numarul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti se balanseaza la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

Imaginati-va doua interprete agile ce readuc la viata arta mongola a contorsionarii si artisti jongland cu cutite in flacari pe langa corp in ritmicul si periculosul Dans al Cutitelor de Foc. Vibratia tineretii este insufletita de alertul Power-Track, o demonstratie geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei.

In Barele Rusesti, artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robusti ai colegilor lor. Alegria este mai mult decat un spectacol. Este o experienta unica si emotionanta care va captiva spectatorii de toate varstele.

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite.

Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase din aproape 40 de tari de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil.

Programul spectacolelor:

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambata, 7 septembrie, orele 20:00

Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 si 17:00

Bilete cu reduceri pentru copii

Pretul biletelor, pentru adulti, este de 500 de lei la categoria VIP, 350 de lei la categoria Premium, insa pot fi cumparate si cu preturi variind intre 110 - 250 lei, in functie de departarea de scena.

Copiii de pana la 12 ani, inclusiv, pot sta pe locurile VIP cu 350 de lei, pe cele Premium cu 245 lei, restul biletelor avand preturi cuprinse intre 77 - 175 de lei. Accesul acestora se face doar insotiti de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copiilor: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport).

Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile in numar limitat.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Cirque du Soleil Romania, #Cirque du Soleil Bucuresti, #bilete Cirque du Soleil septembrie 2013, #pret bilete Cirque du Soleil , #stiri timp liber
Comentarii