Cel mai mare eveniment dedicat vinului are loc la Palatul Parlamentului in perioada 12-14 iulie

Advertorial
Vineri, 05 Iulie 2019, ora 08:00
32345 citiri
Cel mai mare eveniment dedicat vinului are loc la Palatul Parlamentului in perioada 12-14 iulie

Primii 2000 de vizitatori primesc o sticla de vin din partea organizatorilor!

Wine and Street Food Festival este cel mai mare eveniment dedicat vinului si street food-ului din Romania. Inca de la prima editie, atunci cand s-a creat practic si pionieratul in acest domeniu, evenimentul a stabilit atat recorduri, cat si tendinte.

Cu fiecare editie, evenimentul a devenit tot mai mare, reusind sa stranga un numar impresionant de vizitatori si sa aduca in acelasi loc cele mai importante crame si importatori de vin din Romania, dar si din afara tarii.

In perioada 12-14 iulie, sunteti asteptati sa gasiti IN PREMIERA crame, precum:

- Aurelia Visinescu

- Crama Basilescu

- Alexandrion Romania - The Iconic Estate (member of Alexandrion Group)

- Cramele Recas

- Crama Lechburg

- Castel Mimi

- Domeniul Kelaru

- Ferma Magureni - Crama Lacrimi de Luna

- Gagauzia Wines

- Crama Strunga

- Crama Gitana

- Navigo

- MaxiMarc

- Vinoteca mea si Viile Metamorfosis

- Iubesc si Vinul

- Crama Kelaru

- Vin Magazin, Issa si Trantu

- Crama Tomai

- Inovenio Glassware

In acelasi timp, vor reveni gratie succesului de care s-au bucurat: Vinuri de Macin, Vinexpert, Domeniile Ostrov, Tohani Romania, Vincon Romania, Domeniile Lungu Hermeziu, Casa de Vinuri Cotnari, Asociatia Micilor Producatori din Moldova, Domeniile Samburesti, Grekaterra, Via Viticola Sarica Niculitel, Crama Oprisor, Crama Viisoara, Mediteranea Gourmet, Crama Corcova, Crama Avincis, Familia Vladoi, Vin de Ciumbrud, Domeniile Sera, Domeniile Urlati, Cramele Cricova, Jidvei, Crama Liliac, Crama Averesti, Cotnari, Domeniul Bogdan, Dobra Wine Kallos si Pogany, Asconi Winery, Maxi Prod, Chateau Purcari, Crama Ceptura, Zarea, Vinuri din Moldova, Crama Rasova, Crama Histria, Crama Ratesti, Vin Magazin, Dagon, Crama Aramic, Crama Villa Vinea, Crama Marcea, Crama Girboiu, Domeniile Panciu, 1000 de Chipuri, Champhouse Paris, Raftul cu bauturi, Vinarte.

Lor li se vor alatura spatii dedicate si vinurilor internationale din: Italia, Franta, Spania, Grecia, Australia, Africa de Sud si Argentina prin Vinexpert.

Gratie numarului mare de etichete prezente, dar si lansarilor anuntate, Wine and Street Food Festival se anunta de departe ca fiind evenimentul anului in domeniu.

Si-au aratat interesul sa participe nu doar vizitatori din Bucuresti, ci din intreaga tara, chiar si turisti straini, prezenti in numar tot mai mare in Bucuresti.

Inca de la intrare, veti fi intampinati de zona special amenajata Street Food din gradinile Palatului Parlamentului. Selectia a fost una extrem de riguroasa, astfel incat la eveniment s-au calificat doar cele mai reprezentative si dorite food-truck-uri.

Tot aici sunt amenajate si locuri generoase de relaxare, scena cu chill-out music, spatii de joaca pentru copii si... distractie de weekend.

Urcand treptele Palatului Parlamentului veti patrunde in Universul Vinului. Vinurile distinse cu Premiile Federatiei Marilor Concursuri Internationale VINOFED, editia 2019, game entertainment si premii oferite de Admiral, masa de poker cu premii constand in sampanie, oferita castigatorilor turneelor gratuite organizate din ora in ora si muuulte alte surprise - toate acestea chiar la intrarea in zona expozitionala dedicata Vinului.

Zona expozitionala dedicata VINULUI este una generoasa, peste 500 de sortimente fiind oferite spre degustare atat celor exigenti, cat si tinerilor care sunt introdusi in lumea fascinanta a vinului pentru prima oara.

O noutate in continuare pentru un astfel de eveniment este usurinta cu care veti putea comanda extrem de usor vin, deoarece fiecare expozant va avea la dispozitie un sistem automat de preluare comenzi cu livrare si plata la livrare. In acest fel, nu veti mai avea griji legate de transportul sticlelor de vin din timpul evenimentului.

Doar degustati si comandati, toate acestea cu reduceri importante, pe care nu le puteti gasi in magazine de tip supermarket sau de specialitate in timpul anului. Asadar, doar la eveniment puteti cumpara vin la cel mai bun pret al pietei.

Pe scena amenajata aici somelieri cunoscuti si foarte apreciati, avandu-i ca amfitrioni pe Avram Laurentiu Achim si pe Catalin Paduraru vor face prezentari despre vinuri, in ceea ce numesc ei sesiuni speciale de edutainment, insemnand vinul pe intelesul tuturor!

NOUTATI SI LANSARI - WINE AND STREET FOOD FESTIVAL

Ferma Magureni - Vinuri ecologice: Crama Strunga va prezenta in premiera brandul Reveria, un rose din productia anului 2018, editie limitata 8.000 de sticle.

Casa Panciu: are in plan 2 lansari oficiale in cadrul evenimentului - vin de Vinoteca Riesling Late Harvest si a pachetelor turistice pentru primul complex touristic vinicol din Romania, iar vizitatorii vor primi vouchere 15% discount la cazare si degustari de vinuri.

Cotnari: prezinta in premiera gama de spumante Selectie (Francusa extrasec, Feteasca neagra rose demisec si Tamaioasa dulce).

Crama Sarica Niculitel: va prezenta in premiera, de la preluarea Delut Mare, vinurile Domeniului Prince Matei si vor lansa Vintruvian Collection - 8 dintre cele mai reusite vinuri ale Dobrogei. In plus, vor aduce si 5 dintre vinurile lor medialiate la Concursul Mondial de la Bruxelles.

Aurelia Visinescu: cea mai cunoscuta femeie oenolog din Romania vine in premiera la Wine and Street Food Festival cu vinurile din gama Nomad, Artisan, Karakter, Anima, Promessa si Signum. Culturile sale se intind pe o suprafata impresionanta de 82 h, iar investitia de pana acum se ridica la 8 milioane de euro.

Crama Ceptura - Purcari: lanseaza in editie limitata Traminer de Purcari 1827, un vin alb sec, cu aroma de salcam si flori de soc. Si ei se prezinta medaliati in cadrul VINOFED, concurs international.

MAXI-PROD: lanseaza in exclusivitate la Wine and Street Food Festival gama "Premiere Bulle" adica prima bula din lume. Detalii chiar la eveniment.

Vinexpert: Bodvar este cel mai nou rose prezentat in premiera de cei de la Vinexpert impreuna cu o editie limitata, speciala dedicata lor, de catre Aurelia Visinescu - gama Sensum.

Jidvei: in urma unui amplu proces de rebranding, din ultimii 2 ani, compania Jidvei se relanseaza in cadrul evenimentului sub sloganul "Primul loc e doar primul pas" - o afirmatie asumata si curajoasa din partea celor care au castigat anul acesta 2 medalii de aur la prestigiosul concurs de la Bruxelles (Ana Sauvignon Blanc 2018 si Jidvei Feteasca Regala 2009)

Cramele Recas: este oficial certificat in Romania ca producator vegan, ceea ce inseamna ca toate vinurile din recolta 2018 se preteaza consumului de catre vegani. Veti regasi aceste vinuri si la eveniment.

Navigo: debuteaza cu o prima gama premium intitulata Compas, ce cuprinde vinuri proaspete obtinute din strugurii soiurilor Pinot Grigio, Chardonnay, Syrah precum si vinuri Roze. Prin intermediul acestei game, Navigo isi propune educarea si consolidarea culturii segmentului de consumatori tineri despre vinurile proaspete, ce pot fi achizitionate la pretul recomandat de 20-25 lei.

De retinut: Primii 2.000 de vizitatori primesc gratuit din partea organizatorilor, la plecare, o sticla de vin din zona speciala, denumita simbolic "Biblioteca de vinuri".

Anunt important: In zona de Street Food si de concerte accesul este GRATUIT vineri, iar sambata si duminica... 15 lei. In zona de Wine, accesul este 20 lei in fiecare zi si puteti degusta sute de vinuri din toata lumea!

Cei care demonstreaza ca au donat sange in cursul acestui an vor avea acces gratuit! Sharing is really caring!

Programul de vizitare:

Vineri, 12 iulie, 12:00-22:00, ultima ora de intrare 21:00

Sambata, 13 iulie, 12:00-22:00, ultima ora de intrare 21:00

Duminica, 14 iulie, 12:00-21:00, ultima ora de intrare 20:00

Wine and Street Food Festival este considerat deja EVENIMENTUL DE VIN SI STREET FOOD AL ROMANIEI, dar va puteti convinge de asta saptamana viitoare...

www.wsff.ro

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Wine Street Food Festival, #festival vinuri parlament , #timp liber