Cel mai longeviv cvartet din Romania canta la Sala Radio

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 08:42 1437 citiri

Ati vazut recenta pelicula intitulata "A Late Quartet" ("Un cvartet tarziu")? Daca filmul v-a starnit curiozitatea si nu v-ati bucurat pana acum de recitalul unui cvartet de coarde, va invitam miercuri, 20 noiembrie, ora 19.00, la Sala Radio, la evenimentul oferit de cea mai importanta si mai longeviva formatie de cvartet din Romania: VOCES.

Parte a Orchestrelor si Corurilor Radio Romania, ansamblul aniverseaza in acest an 40 de ani de activitate si ii reuneste astazi pe cei patru muzicieni de valoare: Bujor Prelipcean - vioara I, Vlad Hrubaru - vioara a II-a, Constantin Stanciu - viola si Dan Prelipcean - violoncel.

Programul serii va fi unul dedicat in exclusivitate celebrului compozitor austriac Joseph Haydn, considerat un geniu al formelor perfecte in muzica, un parinte al clasicismului muzical si unul dintre cei mai prolifici muzicieni care au existat vreodata. A compus 104 simfonii si 83 de cvartet de coarde!

Biletele sunt disponibile pewww.bilete.ro, in oficiile Postei Romane,in Magazinele Inmediosemnalizate"Bilete.ro", in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com