Arenele Romane se transforma: Cel mai mare festival de cultura urbana, la 30 august

Marti, 20 August 2013, ora 19:41 1126 citiri

Street Heroes, cel mai cool festival de cultura urbana si sporturi extreme din Romania, a ajuns la cea de-a 8-a editie si invita toti bucurestenii sa savureze pe rand din deliciile super cocktail-ului urban pe care echipa evenimentului le-a pregatit: muzica, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle si street wear mixat 24 de ore fara oprire.

Editia a 8-a a Street Heroes isi monteaza reflectoarele intr-o noua locatie, gandita pentru un super show: pe 30 august, la Arenele Romane, mii de rebeli urbani sunt asteptati la eveniment.

Festivalul s-a mutat din parcul Tineretului si a acceptat provocarea acestei noi locatii pentru ca setup-ului de sport extrem i se potriveste o arena cu tribune pline de spectatori pregatiti sa-si aclame riderii-eroi preferati de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din Romania si invitatii internationali vor arunca in aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit in mijlocul Arenelor Romane. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataie premii in valoare de 3000 EUR cash.

Eroii de pe scena - artisti internationali si cei mai fresh artisti locali sunt pregatiti pentru basii din boxe si aplauzele iubitorilor de cultura urbana. HUCCI, master-ul compilatiilor All Trap Music, vine cu beat-urile sale puternice direct din UK si da House Party la Arenele Romane impreuna cu SOOM T, Konchis si Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK). Artistii locali invitati pe scena de la Street Heroes Lucky 13 sunt DOC, Deliric1, Vlad Dobrescu - C.T.C., Subcarpati, Dragonu Aka47 si Gojira Planet H.

Se mai adauga peste 100 de b-boys b-girls packed cu cel mai proaspat flow de breakdance care se vor infrunta in batalia de pe dance floor-ul de la Street Heroes plus un mega perete de graffiti pentru eroii strazilor si ai subteranului invitati special sa coloreze intrarea in arena.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com