Anuleaza efectul sarmalelor. Hai la patinoar! - Unde patinezi gratuit in Capitala

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 09:14 2988 citiri

Daca iti faci griji in legatura cu mancarea in exces, fa-ti drum la unul dintre cele noua patinoare deschise in Bucuresti, cu preturi cuprinse intre 10 si 25 de lei. Majoritatea au program pana la orele 22.00.

Poti merge in Cismigiu, unde o ora de patinat costa 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend, in Herastrau, unde tarifele sunt aceleasi, existand si posibilitatea de a veni cu patinele de acasa, sau in Parcul Tineretului, unde costa 10 lei accesul si 10 lei inchirierea patinelor, informeaza Digi24.

Se poate patina si in Parcul Titan, chiar gratuit, la Patinoarul Floreasca, unde e deschis pana la miezul noptii, la patinoarul din Drumul Taberei sau la AFI Cotroceni, unde nu trebuie sa-ti faci probleme legate de frig, patinandu-se in interior, la fel la Promenada si Unirea Shopping Center.

Preturile sunt insa usor mai ridicate, la AFI Cotroceni adultii platind 18 lei, iar la mall-ul Promenada 25 lei, pe perioada Sarbatorilor. Daca veniti insotiti, primiti doua bilete la pret de unul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com