AMC se alatura initiativei #StaiAcasa si a pregatit o serie de filme emblematice pentru telespectatori

Advertorial
Joi, 09 Aprilie 2020, ora 13:50 27888 citiri

Canalul TV epic AMC deruleaza in lunile aprilie si mai o campanie care doreste sa atraga atentia telespectatorilor ca isi pot petrece timpul liber urmarind productii de marca, ce au redefinit istoria cinematografica, filme cu actori indragiti precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Al Pacino, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson, filme care nu se demodeaza niciodata.

Prin urmare, AMC - gazda unora dintre cele mai populare si aclamate programe de televiziune - difuzeaza filmele-etalon: Harry Potter (9 aprilie) - emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat, Kill Bill 1+2 (vineri, 10 aprilie si sambata, 11 aprilie) - de referinta prin readucerea in atentia publicului a filmelor chinezesti de arte martiale, Scarface (21 aprilie) - reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie, Machete si Machete: ucigas meserias (17 si 18 aprilie) - despre un justitiar din comunitatea hispanica, trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) - borna in istoria filmului SF, Terminator 3 (25 aprilie) - emblematic pentru tehnologia robotica creata, Pulp Fiction (1 mai) - emblematic prin aducerea pe marele ecran a universului "pulp" din revistele americane de benzi desenate cu eroi si cu scene violente si Contagion (3 mai) - semnificativ prin prezentarea extrem de realista a epidemiei.

In luna aprilie si pana la terminarea starii de urgenta, toate televiziunile ce apartin AMC Networks International - Europa Centrala si de Nord s-au alaturat initiativei "#staiacasa".

Intregul portofoliu de televiziuni din Romania al AMCNI CNE afiseaza pe ecran mesajul #staiacasa, langa logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax si JimJam.

AMC aduce pe micul ecran filmele legendare, aclamate de critici si castigatoare de premii prestigioase. Nu ratati in aceasta perioada, la AMC, filme iconice, actori de exceptie si, asa cum ne indeamna si postul de televiziune, #StaiAcasa #StaiPeAMC.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News