5 seriale la care sa ne uitam pe Netflix

Duminica, 06 Decembrie 2020, ora 16:41
19409 citiri
5 seriale la care sa ne uitam pe Netflix

Netflix s-a dovedit a fi unul dintre prietenii de incredere in perioada aceasta de autoizolare. Fie ca erai deja un urmaritor fidel, fie ca abia acum ai decis ca i-a venit vremea, un lucru este cert: multe dintre serialele de aici dau dependenta si te fac sa pierzi mai multe ore din noapte decat ti-ai fi dorit. LIFE.ro a facut o lista cu cele mai bune seriale pe Netflix in 2020 dupa numarul celor care le-au vizionat pana acum, dar si dupa discutiile generate pe retelele sociale.

1. Fauda

A fost declarat nu doar cel mai bun serial de televiziune realizat vreodata in Israel, dar si unul dintre cele mai bune din lume, iar elogiile vin atat pentru scenariu, cat si pentru actori si regizor. Cu un sezon nou aparut de curand, nu avea cum sa nu apara pe lista cu cele mai bune seriale pe Netflix in 2020. Fauda porneste de la povestea unui agent secret israelian care se intoarce in activitate pentru a pleca pe urmele unui luptator palestinian pe care il credea mort. Scenariul serialului este bazat pe experientele a 2 membri ai Fortelor de Aparare din Israel, dar este, per total, o fictiune. Una care face furori printre consumatorii de seriale.

2. Sex Education

Este un serial britanic care prezinta toate lucrurile cu care te poti intalni in viata si isi pot pune amprenta asupra ta, de la fobii la abuzuri emotionale, de la anxietati si suferinta la iubire si intelegere. Filmul arata intr-un mod amuzant, dar si emotionant, problemele cu care se confrunta adolescentii din lumea intreaga. Este, in egala masura, o radiografie a acestei perioade din perspectiva tinerilor si a parintilor, care pot fi uneori prea drastici sau, dimpotriva, prea distanti, prin urmare este potrivit atat pentru adolescenti, cat si pentru parintii care simt ca nu-si mai inteleg copiii si reactiile lor. Cel de-al doilea sezon a avut premiera chiar la inceputul lui 2020 si se vorbeste si despre un al treilea sezon la care se lucreaza.

3. Lucifer

Este un serial american ce continua sa faca furori si la 5 ani de la lansare, cu atat mai mult cu cat toata lumea asteapta in acest an aparitia sezonului 5, ultimul al seriei. Este o poveste de dragoste mai putin obisnuita, intre diavolul plictisit de Infern, care decide sa se mute intr-unul dintre cele mai mari orase americane si un detectiv al politiei din Los Angeles. Filmul controversat a fost si contestat si la un pas sa fie scos de pe post dupa ce mai multe asociatii religioase au facut o petitie comuna prin care cereau oprirea imediata a difuzarii.

4. Stranger Things

Este un serial SF care nu duce lipsa, cum ar putea, de disparitii misterioase, experimente secrete si forte supranaturale. Este considerat un omagiu la adresa capodoperelor SF din anii '80, iar criticii au apreciat nu doar atmosfera generala in care te introduce pelicula, ci si modul in care au fost construite personajele, efectele speciale si coloana sonora. Mai presus insa de toate acestea sunt mesajele pe care le transmite filmul, mesaje despre prietenie si incredere in cei din jur. Desi nu a fost anuntata inca o data oficiala, fanii asteapta ca sezonul 4 sa apara undeva prin toamna.

5. Hollywood

Este o drama americana nou aparuta pe Netflix, dar care are deja recenzii foarte bune. Serialul se vrea a fi un portret necenzurat al unuia dintre cele mai ravnite locuri din lume de catre cei din zona cinematografiei si nu numai. Hollywood prezinta mai putin imaginea glamour a Cetatii filmului si mai mult dramele si sacrificiile pe care tineri actori sunt invitati sa le faca in schimbul celebritatii. Se vorbeste despre prejudecati, rasism, ipocrizie si compromisuri intr-un fel in care Hollywood-ul nu a mai fost zugravit pana acum in ciuda scandalurilor care i-au trecut granitele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#seriale Netflix, #lucifer , #serial