4 filme pe care sa le vezi singur(a) acasa

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 16:32
10046 citiri
4 filme pe care sa le vezi singur(a) acasa

Iesirile la cinematograf au devenit motiv de socializare. Dar ce facem acum cand pandemia de coronavirus nu ne mai permite sa mergem la cinema, sa ne bucuram de un film si de popcorn si nachos? Poate ca a venit momentul sa ne bucuram de filme acasa, fara zgomot de fundal, fara rasete zgomotoase, fara chicoteli deranjante.

Doar tu cu tine. Si un film. Insa care sunt cele mai bune filme de urmarit singura? Cum le alegem? LIFE.ro ne recomanda patru pelicule care o sa ne placa:

1. The Notebook

Poate cea mai frumoasa poveste de dragoste ecranizata, The Notebook ne-a cucerit la inceputul anilor 2000. Si nu pentru ca ni l-a adus pe Ryan Gosling intr-o astfel de poveste siropoasa, ci pentru ca iubirea dintre Noah si Allie este superba. Pe langa inghetata s paturica cred ca o sa ai nevoie si de o cutie cu servetele ... nu de alta dar finalul nu are cum sa nu te gaseasca cu lacrimi in ochi.

2. Into the Wild

Bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Jon Krakauer, Into the Wild spune povestea adevarat a lui Christopher McCandless (Emile Hirsch), un absolvent de facultate care vrea sa experimenteze viata salbatica din Alaska anilor '90. Este un film care te pune foarte mult pe ganduri. Ce este liberul arbitru si cat de mult ne regasim in povestea lui McCandless. Cine stie, poate uitandu-te la acest film vei fi inspirat sa renunti la viata materiala pe care o duci sa si pleci in salbaticie ... daca nu in Alaska, poate in Asia sau Africa.

3. Pedal the World

Si tot despre libertate este vorba si in Pedal the World. Aici neamtul Felix Starck isi documenteaza aventura sa pe bicicleta. Pustiul a plecat un an de acasa pentru a cunoaste lumea si a se descoperi pe sine. A parcurs 18,000 de kilometri pe bicicleta si a vazut 22 de tari. Si toate pe doua roti. Filmul il gasiti pe Netflix, inspiratia si curajul le gasiti in voi.

4. No Country for Old Men

Poate ca cele mai interesante si mai captivante filme ciudatedin ultimul timp Fargo, The Big Lebowski si Burn After Reading sunt scrise si regizate de aceeasi oameni - fratii Joel si Ethan Coen. Si tot ei sunt cei care au creat si No Country for Old Men, bazat pe cartea lui Cormac McCarthy. Acest Western modern este un masterpiece nu doar din partea fratilor Coen, ci si datorita actorilor Tommy Lee Jones, Javier Bardem si Josh Brolin (doar a castigat Best Picture, Best Director, Best Supporting Actor (Bardem) si Best Adapted Screenplay la Oscarurile din 2008). Tensiunea, suspansul nu se opresc niciodata. Asa ca nu trebuie sa ai parte de distractii in timpul acestui film ... altfel vei distruge toata experienta.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#filme weekend , #filme
Comentarii
Poza angel9913
angel9913
rank 5
Perfect de acord cu review-urile pt. numerele 1, 2, si 4 !