Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii ne spun când vom avea nevoie de umbrele

Marti, 21 Martie 2023, ora 08:59
4424 citiri
Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii ne spun când vom avea nevoie de umbrele
Temperaturile vor fi plăcute în perioada Paștelui FOTO Pexels

Paștele ortodox pică anul acesta pe 16 aprilie, iar cu o săptămână înainte, cel romano-catolic. Toată lumea se întreabă cum va fi vremea, iar meteorologii au întocmit deja o prognoză care cuprinde această perioadă.

Astfel, până pe 17 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă sau ușor mai ridicate. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare într-o singură săptămână din patru.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 - 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 martie - 3 aprilie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în centru, nord și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 10 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 - 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Temperaturile medii în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantităţile de...
#vremea Paste, #prognoza Paste, #meteo, #ploi , #vremea