Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Zonele în care se anunță ninsori

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 10:14
6004 citiri
Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Zonele în care se anunță ninsori
Temperaturile vor scădea în decembrie FOTO Unsplash

Temperaturile din luna noiembrie se mențin mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, dar vremea se răcește în decembrie. În zonele montane se anunță ninsori, însă în restul regiunilor predomină ploile.

"Pentru săptămâna viitoare, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în majoritatea zonelor din țară. Cele mai ridicate valori termice sunt prognozate pentru sudul și sud-estul țării. Precipitaţiile se vor semnala pe arii extinse, posibil mai însemnate cantitativ în sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia. În zonele montane înalte vor fi mai ales ninsori, lapoviţã și viscol. Pentru restul zonelor vor predomina ploile, iar în extremitatea sud-esticã vor fi posibile și fenomene electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în jumãtatea de sud a teritoriului, cu viteze mai mari în Dobrogea, iar local şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei şi 18 grade în Dobrogea; minimele termice vor fi cuprinse în general între -2 şi 7 grade. Izolat se va forma ceaţã, cu precãdere noaptea și dimineața", potrivit Observator.

Prognoza meteo 21 – 28 noiembrie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice, estice și centrale.

Vremea 28 noiembrie – 5 decembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 5 - 12 decembrie 2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile nord-vestice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 12 – 19 decembrie 2022

În intervalul 12 – 19 decembrie 2022,mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
#vremea decembrie, #prognoza meteo, #vremea, #craciun , #vremea