Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Temperaturi nefirești în perioada următoare: Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Vineri, 16 Decembrie 2022, ora 09:10
3822 citiri
Temperaturi nefirești în perioada următoare: Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni
Zonă în care a nins FOTO Pixabay

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, în următoarele patru săptămâni, au anunțat, vineri, 16 decembrie, meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea în săptămâna 19 - 26 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza pentru săptămâna 26 decembrie - 2 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte și local în sud- est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo săptămâna 2 - 9 ianuarie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Cum va fi vremea în săptămâna 9 - 16 ianuarie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#Vreme, #prognoza meteo, #temperaturi, #decembrie, #ianuarie , #prognoza meteo