Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Când vor intra banii pe voucherele sociale pentru alimente. Românii le așteaptă înainte de Paști

Joi, 23 Martie 2023, ora 10:55
2346 citiri
Când vor intra banii pe voucherele sociale pentru alimente. Românii le așteaptă înainte de Paști
Vocuhere sociale pe luna aprilie vor fi plătite înainte de Paști FOTO Arhivă

A șasea tranșă a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei va fi plătită în perioada 10 - 13 aprilie, se arată într-un memorandum aprobat de Guvern.

"Prezentul Memorandum aprobă calendarele de implementare a activităților aferente măsurilor de acordare a tranșei VI a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei și de acordare a tichetelor pentru sprijin educațional pe suport electronic", se arată în document.

Conform actului normativ, pentru plata tranșei VI de acordare a acestui sprijin material, se vor iniția demersuri către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială și Casa Națională de Pensii Publice în vederea urgentării transmiterii listelor cu beneficiarii eligibili până la data de 31 martie 2023, astfel încât plățile să poată fi efectuate în perioada 10 - 13 aprilie 2023, se mai arată în documentul citat, potrivit stirileprotv.ro.

Aproximativ 2,5 milioane de români, aflaţi în situaţii de deprivare materială sau risc de sărăcie, au primit IV tranşe de vouchere sociale prin programul „Sprijin pentru România”, în valoare totală de 1.000 de lei. La 19 decembrie, tuturor beneficiarilor care aveau card le-au fost viraţi alţi 250 de lei.

Măsura va continua pe tot parcursul anului 2023, când vor fi livrate alte VI tranşe, a câte 250 de lei, o dată la două luni.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#vouchere, #vouchere sociale, #Pasti, #bani , #stiri sociale
Comentarii