Super turneu de golf in Bulgaria

Luni, 13 Mai 2013, ora 12:211765 citiri
Super turneu de golf in Bulgaria

Volvo World Match Play Championship 2013 se va juca intre 16 si 19 mai la Thracian Cliffs Golf Beach Resort, in Bulgaria. Nu poti rata acest eveniment ce se petrece pentru prima data atat de aproape de tine si care ii aduce in fata ta pe australianul Brett Rumford, proaspat castigatorul Volvo China Open 2013, dar si pe Henrik Stenson, in plina revenire.

Jucatorii calificati sunt impartiti, in urma unei extrageri ce va avea loc pe 14 mai, in opt grupe de cate trei, care vor concura joi si vineri. 16 dintre acestia vor avansa intr-o faza eliminatorie care va avea loc sambata, iar semifinalele si finala vor avea loc duminica.

Acesta este primul eveniment din cadrul European Tour care va avea loc in Bulgaria, la Thracian Cliffs, cunoscute ca "Pebble Beach a Europei". Ultimele trei editii ale Volvo World Match Play Championships s-au desfasurat la Finca Cortesin in Spania.

Citeste mai multe despre Elita golfului mondial vine in Bulgaria. Ti-ai luat bilete la Volvo World Match Play Championship 2013? pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News