Record incredibil al unei masini: 5 milioane de kilometri

Luni, 09 Iulie 2012, ora 23:03
4237 citiri
Record incredibil al unei masini: 5 milioane de kilometri

Un sofer a reusit sa stabileasca un adevarat record cu o masina pe care o detine inca din anul 1966. El a intrat in Cartea Recordurilor Guiness pentru nu mai putin de cinci milioane de kilometri pe care i-a parcurs pana acum cu modelul sau de Volvo.

Irvin Gordon detine un Volvo P1800S, masina cu care a reusit sa strabata o distanta echivalenta cu inconjurul Pamantului de 1.176 de ori, scrie Fox News. Soferul, in varsta de 72 de ani, spera sa nu se opreasca aici si sa mai poata circula mult timp cu masina lui, la care nu vrea sa renunte.

El spune doar ca aceasta este o masina pe care ii place sa o conduca. Pretul platit atunci cand a cumparat masina a fost de 4.150 de dolari, el avand atunci 25 de ani. Acesta spune ca nu a avut bani sa o echipeze si cu aer conditionat, dar a platit zece dolari in plus pentru radioul cu care era dotata masina. Lui Gordon ii place mult sa calatoreasca, spunand ca pleaca la drum de cate ori are chef.

Acum, el este divortat si pleaca la drum singur. Interesant este ca batranul pleaca la drum pentru o anumita destinatie doar pentru a putea sa bea o cafea buna intr-un loc special. In plus, lui nu ii place ca altcineva sa ii conduca masina. Gordon intentioneaza sa ii reprezinte pe cei de la Volvo in expozitiile auto din intreaga lume si sa conduca masina peste tot. "Simt ca voi muri cu mult timp inaintea masinii mele", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#record masina kilometri parcursi, #Volvo Cartea Recordurilor , #stiri Volvo