Volodimir Zelenski susține că aparenta „acalmie” din Ucraina este doar „pregătirea pentru următoarea etapă”

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 08:16
3748 citiri
Volodimir Zelenski susține că aparenta „acalmie” din Ucraina este doar „pregătirea pentru următoarea etapă”
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski FOTO Facebook/Volodimir Zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că, deşi unora li se pare că este ”o acalmie” după o serie de victorii, este pregătirea pentru următoarea etapă. ”Pentru următoarea etapă de cuvinte care sunt foarte importante pentru noi şi care trebuie neapărat să fie auzite. Pentru că Ucraina trebuie să fie liberă – în întregime”, susţine el.

Zelenski a afirmat că a discutat cu mai mulţi oficiali militari despre ajutorul dat apărătorilor din mai multe zone.

”Izium, Balakliya, Kupyansk şi regiunea Harkov în general sunt oraşele şi comunităţile pe care le-am eliberat. Aceste cuvinte se aud acum. Se aud peste tot. Mariupol, Melitopol şi Herson se aud şi ele, dar vor răsuna mai des şi mai tare când le vom elibera. Doneţk, Horlivka şi Lugansk – se vor auzi de asemenea. Dzhankoy, Yevpatoriya, Yalta – şi ele. Cu siguranţă. Nu vom vorbi despre ce nu este al nostru. Doar cuvintele noastre, cuvinte ucrainene, se aud”, a arătat el.

Preşedintele ucrainean a adăugat că aceste cuvinte se aud graţie forţelor armate, celor de operaţiuni speciale, spionajului, serviciilor de securitate, dar şi angajaţilor serviciilor de urgenţă.

”Poate pare pentru cineva că după o serie de victorii avem o acalmie. Dar aceasta nu este o acalmie. Aceasta este pregătirea pentru următoarea etapă. Pentru următoarea etapă de cuvinte care sunt foarte importante pentru noi şi care trebuie neapărat să fie auzite. Pentru că Ucraina trebuie să fie liberă – în întregime. În concluzie, ca întotdeauna, cuvintele vor răsuna întotdeauna. Ele sunt auzite de noi, vor fi auzite de copiii noştri, vor fi auzite de nepoţii noştri. Ele vor fi auzite în Ucraina liberă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un nou atac masiv al Rusiei asupra Harkovului. "Oraşul este atacat cu drone Shahed"
Un nou atac masiv al Rusiei asupra Harkovului. "Oraşul este atacat cu drone Shahed"
Atacurile cu drone din timpul nopţii de sâmbătă spre duminică ale Rusiei asupra Ucrainei s-au concentrat asupra oraşului Harkov, din nord-estul Ucrainei, continuând un model care pare să se...
De ce urăște Donald Trump Ucraina. Motivele din trecut explicate de foștii săi apropiați
De ce urăște Donald Trump Ucraina. Motivele din trecut explicate de foștii săi apropiați
Fostul și posibil viitorul președinte american dă vina pe Ucraina pentru propriile eșecuri politice. În condițiile în care aliații republicani ai lui Trump din Congresul SUA blochează...
#Volodimir Zelenski, #Ucraina, #razboi Ucraina, #Rusia , #stiri Volodimir Zelenski
Comentarii
Poza CH-TroudQ
CH-TroudQ
rank 5
Nici o zi fara ...... figurantul roatat . nimeni , dar NIMENI din
Poza BaronulRed
BaronulRed
rank 3
Așa ceva ... 😊😂🤣😜!!!