Prototipul mașinii ideale, prezentat de Volkswagen. Autoturismul complet electric are nivelul maxim de autonomie VIDEO

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 20:19 5235 citiri
Gen.Travel are cel mai înalt nivel de autonomie care poate fi acordat unui vehicul FOTO captură YouTube

Grupul Volkswagen a prezentat recent prototipul unui autoturism autonom, numit Gen.Travel.

Producătorul a anunțat că Gen.Travel are nivelul maxim de autonomie care poate fi acordat unui vehicul, astfel că poate călători pe vreme rea și nu este limitat la anumite zone geografice.

În acest autoturism, care este complet electric, șoferul devine un pasager, care are timp pentru alte lucruri, precum muncă, relaxare, divertisment, notează Adevărul.

Mașina are un interior unic, modular, care poate fi personalizat pentru fiecare călătorie. În funcție de configurație, autoturismul poate transporta până la patru persoane.

În cazul călătoriilor de afaceri, configurația de conferință include patru locuri confortabile și o masă mare la care se poate lucra sau mânca. Iluminatul dinamic creează un mediu de lucru plăcut și se evită, astfel, pericolul răului de mișcare.

Configurația pentru noapte permite transformarea locurilor în două paturi, care pot fi pliate perfect orizontal. Un sistem inovator asigură siguranță maximă a pasagerilor chiar și în poziție culcată. Sistemul de iluminare pentru configurația de noapte influențează producția de melatonină pentru a ajuta pasagerii să adoarmă și să se trezească natural.

Pentru călătoriile de familie, modelul cu scaune în față poate fi configurat pentru a distra copiii, folosind realitatea augmentată (AR).

O perioadă, prototipul se va afla în teste, pentru ca producătorul să aibă și feedback-ul utilizatorilor și să poată implementa noi funcționalități pe modelul de serie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com