Propagandistul Soloviov ”sare la gâtul” Kremlinului. Vedeta care i-a stârnit furia: ”Cădeți la picioarele ei!” VIDEO

Vineri, 12 Mai 2023, ora 19:02
7339 citiri
Propagandistul Soloviov ”sare la gâtul” Kremlinului. Vedeta care i-a stârnit furia: ”Cădeți la picioarele ei!” VIDEO
Solovyov a lovit acum nu numai de Pugaciova, ci și regimul de la Kremlin FOTO Twitter

Infamul propagandis de televiziune rus Vladimir Soloviov, care până de curând a susținut pe deplin politicile dictatorului Putin, a început dintr-o dată să critece regimul căruia îi era fidel.

Soloviov nu numai că i-a aruncat noi insulte legendarei cântărețe Alla Pugaciova (refugiată în Israel), dar a și criticat fără discernământ acțiunile autorităților ruse.

Motivul furiei prezentatorului TV a fost sosirea vedetei la înmormântarea lui Valentin Iudașkin, precum și faptul că Putin nu numai că a lăsat-o să intre în Rusia, ci și-a trimis credinciosul său secretar de presă, Dimitri Peskov, care a sărutat mâna Allei Pugaciova.

"Nu înțeleg de ce au primit-o pe Pugaciova înapoi. Despre ce este vorba? Să o arătăm acum la televizor, să țină un concert! Cădeți la picioarele ei, primiți-o cu flori: ”maica” s-a întors!”, a spus Soloviov indignat.

Desigur, acesta poate fi un „teatru” jucat de un propagandist, care a încetat de mult să mai fie jurnalist și de mulți ani spune pe ecran doar ceea ce îi permit autoritățile de la Kremlin.

Soloviov a lovit acum nu numai de Pugaciova, ci și regimul de la Kremlin.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, la înmormântarea designerului rus Valentin Iudașkin, a sărutat mâna lui Allei Pugaciova, care nu și-a ascuns sentimentele anti-război și a emigrat în Israel. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a dat asigurări, de asemenea, că este „bucuros să o vadă” pe Pugaciova.

O altă propagandistă rusă, Margarita Simonian, a fost și ea foarte supărată de atitudinea lui Peskov, amenințând că va părăsi Rusia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Agentul cel mai activ al Rusiei din ultimele săptămâni în Republica Moldova a devenit Evghenia Guțul, bașcana Autonomiei Găgăuze. Dacă compari agitația ei cu marile drame și...
Ce crede Kremlinul că vrea să facă Ucraina în timpul armistițiului olimpic
Ce crede Kremlinul că vrea să facă Ucraina în timpul armistițiului olimpic
Kremlinul a reacţionat, marţi, la apelul preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru un armistiţiu în conflictele internaţionale în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, spunând că...
#Vladimir Soloviov, #critica, #Kremlin, #intoarcere, #alla pugaciova, #Rusia , #Rusia