Vladimir Putin si-a facut site pentru prezidentiale

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 19:42
1254 citiri
Vladimir Putin si-a facut site pentru prezidentiale
Foto: putin2012.ru

Vladimir Putin demonstreaza din nou ca este un lider care traieste in prezent si care este la curent cu amploarea pe care a luat-o comunicarea online, motiv pentru care si-a lansat pagina de Internet, creata special pentru alegerile prezidentiale din Rusia, care vor avea loc pe 4 martie.

"Rusia va cauta o abordare colectiva in ceea ce priveste securitatea internationala, insa va raspunde masurilor unitalerale luate de catre partenerii straini in cazul in care nu respecta interesele Moscovei", a scris Vladimir Putin pe site-ul putin2012.ru, informeaza publicatia The Voice of Russia in editie electronica.

Putin nu merge la dezbateri TV cu rivalii la prezidentiale

Pe langa informatiile generale despre candidat, pagina de Internet are si o sectiune numita "Sa schimbam Rusia impreuna", unde cei care ajung pe siteul lui Putin ii pot lasa mesaje despre cum cred ei ca pot fi imbunatatite lucrurile, indiferent de domeniu.

In plus, incepand de vineri sau sambata dimineata, siteul putin2012.ru va fi disponibil si in domeniul chirilic national ".рф", care in limba romana se traduce prin "fr", de la Federatia Rusa.

Putin a urcat in sondaje

Iar cel mai recent studiu, publicat vineri, demonstreaza ca artificiile de imagine la care apeleaza liderul de la Kremlin prind la rusi: Vladimir Putin a urcat in sondaje, fiind creditat cu 48% din intentiile de vot la alegerile prezidentiale din 4 martie.

La ultimul sondaj, publicat la mijlocul lunii decembrie, Putin inregistra 42% din preferintele electoratului. Potrivit sondajului realizat de Institutul VTIOM pe 7 si 8 ianuarie, pe un esantion reprezentativ de 1.600 de persoane din Rusia, Putin ar fi urmat la mare distanta de liderul comunist Ghennadi Ziuganov (10%) si de ultranationalistul Vladimir Jirinovski (9%), daca scrutinul ar avea loc duminica.

Alegeri prezidentiale in Rusia: Putin, de acord cu urnele transparente de vot

Miliardarul Mihail Prohorov ar obtine 3%, un rezultat in crestere de la ultimul sondaj, la care era creditat cu 1%. Conducerea rusa se confrunta cu manifestatii ale opozitiei, care acuza fraude masive la alegerile parlamentare din 4 decembrie, castigate de partidul lui Putin cu 49,32%.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Putin site prezidentiale, #Vladimir Putin prezidentiale 2012, #putin2012ru, #alegeri prezidentiale Rusia , #premier Rusia