Noi informații din interiorul Kremlinului: Oamenii lui Putin vorbesc despre înlocuitorul președintelui Rusiei

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 05:23
8973 citiri
Noi informații din interiorul Kremlinului: Oamenii lui Putin vorbesc despre înlocuitorul președintelui Rusiei
În interiorul Kremlinului se vorbește despre înlocuitorul lui Putin FOTO: Daily Beast

Publicația de știri independentă Meduza, care a citat mai multe surse apropiate administrației prezidențiale ruse, arată că oficialii sunt din ce în ce mai sătui de Putin. La trei luni de la începerea războiului din Ucraina, oamenii de la Kremlin discută despre cine îl va înlocui pe liderul rus, iar printre numele vehiculate se află primarul Moscovei, Serghei Sobianin și Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate.

”Există o înțelegere sau o dorință, că într-un viitor destul de previzibil, el (Putin-n.a.) nu va mai conduce țara”, a spus o sursă publicației amintite, citată de The Daily Beast.

Unii dintre aliații lui Putin din interiorul zidurilor Kremlinului au susținut ideea că primarul Moscovei, Serghei Sobiani, să devină succesorul actualului președinte al Rusiei. Sau Dmitri Medvedev, care este acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al țării.

Serghei Kirienko, primul adjunct al staff-ului administrației prezidențiale ar fi, de asemenea, un posibil candidat.

Avionul A-36 ținut secret: Bombardierul proiectat să lovească Rusia cu arme nucleare VIDEO

”Nu este vorba despre cei care doresc să pregătească un complot și să-l răstoarne pe Putin, chiar acum. Dar există o înțelegere sau o dorință, ca într-un viitor destul de previzibil, că el nu va mai conduce țara”.

”Probabil că nu există aproape niciun membru al elitei care să fie mulțumit de Putin. Comunitatea de afaceri și mulți membri ai guvernului sunt nemulțumiți că președintele rus a început războiul, fără să se gândească la amploarea sancțiunilor”, a declarat o altă sursă apropiată de Kremlin, pentru Meduza.

”Probleme din Rusia din cauza războiului sunt deja evidente, iar la mijlocul verii ele vor veni din toate direcțiile: în transporturi, sănătate, chiar și în agricultură. Nimeni nu s-a gândit la o asemenea amploare a impactului”, se arată în publicația independentă.

Putin a plantat spioni KGB ”cârtițe” în interiorul CIA și FBI: Dezvăluiri explozive ale unui fost agent american VIDEO

Se spune că nemulțumirea este împărtășită atât de apropiații lui Putin, care doresc ca războiul să continue, cât și de cei care preferă să caute o ieșire din această conflagrație din Ucraina.

Meduza susține că Putin însuși este încă ”orb”, insistând că problemele economice tot mai mari ale țării nu au nimic de-a face cu războiul. Și chiar și acei oficiali care au discutat despre potențiali succesori în privat, știu că singura cale de plecare a lui Putin este dacă sănătatea lui, care a fost în centrul zvonurilor, ia o întorsătură majoră spre mai rău.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Rusia se pregătește să recruteze mai mulți soldați sub contract în timp ce își continuă invazia în Ucraina, încercând să evite, cel puțin pentru moment, o altă recrutare în masă...
#Vladimir Putin, #Vladimir Putin presedinte Rusia, #Putin razboi, #Putin razboi Ucraina, #razboi Rusia Ucraina , #stiri Vladimir Putin