Noi semne de întrebare despre starea de sănătate a lui Putin. Președintele rus a adormit în timpul unei întâlniri VIDEO

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 12:40 6929 citiri
Vladimir Putin dormind în timpul întâlnirii FOTO captură video

Vladimir Putin pare să fi adormit, împreună cu câțiva dintre oficialii săi, în timpul unei întâlniri. Incidentul vine în urma informațiilor că s-a plâns medicilor de oboseală.

Liderul rus, în vârstă de 69 de ani, apare într-o filmare ațipinând, aparent, în timpul unei reuniuni a consiliului de stat privind dezvoltarea turismului în Rusia.

Potrivit unor informații, Putin „s-a plâns medicilor despre oboseală și dificultăți de respirație” în călătoria sa în estul îndepărtat al Rusiei, unde a participat la principalele jocuri de război Vostok.

Filmările de la ședința consiliului de stat îi arată și pe oficialii lui Putin încercând cu disperare să-și țină ochii deschiși în timp ce ascultau discursuri.

Imaginile cu Putin aparent adormit în timpul întâlnirii, împreună cu afirmațiile că s-a plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație, ridică noi îndoieli cu privire la sănătatea lui.

„În ciuda consumului de medicamente, nu a existat o îmbunătățire clară. La sosirea în Kamchatka, Putin s-a plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație. Dar președintele a decis totuși să participe la activități pre-planificate", a anunțat canalul Telegram General SVR.

Întrebările despre sănătatea lui Putin circulă de ceva timp în Rusia, unii sugerând că are cancer sau Parkinson.

Kremlinul a infirmat zvonurile, purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, insistând că liderul rus are o „sănătate excelentă” și că orice zvon care spunea contrariul a fost „o prostie totală”.

Zvonurile au devenit mai puternice de la invadarea Ucrainei, liderul părând adesea că nu deține controlul total asupra membrelor sale.

Marți, Putin a părut să meargă șchiopătând în timp ce asista la principalele jocuri de război Vostok din Rusia.

O filmare l-a arătat pe Putin mergând țeapăn prin cameră și părând să ezite înainte de a coborî pentru a ajunge la niște scaune.

Săptămâna aceasta, Putin a fost văzut vorbind cu elevi în timp ce îi zvâcneau picioarele și strângea ferm o cotieră.

Tremuratul este unul dintre principalele simptome ale bolii Parkinson - o afecțiune de care se crede că a suferit Hitler spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie dailymail.co.uk.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News