„Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 16:47 14034 citiri
Oameni foarte influenți discută despre necesitatea înlocuirii lui Putin FOTO Twitter

Cercul apropiaților lui Putin este deja pregătit să-l îndepărteze de la putere, înlocuindu-l cu o figură mai ”slabă”, asigură Leonid Nevzlin, om de afaceri ruso-israelian și fost șef al gigantului Yukos.

La Kremlin, oameni foarte influenți discută deja despre necesitatea înlocuirii lui Putin.

"Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta".

”E timpul ca Vova să se îmbolnăvească. Înseamnă că ar trebui să se pensioneze... În orice mod, va părăsi spațiul public", a spus Nevzlin.

Potrivit acestuia, colaboratorii lui Putin înțeleg că a început deja să enerveze foarte mult poporul rus și s-ar putea transforma într-o altă revoluție sângeroasă, pe care vor să o evite.

„Două opțiuni: fie el (Putin – n.red.) va fi manipulat; fie, dacă va enerva oamenii și, cel mai probabil, o va face, atunci trebuie să fie înlocuit cu o figură credibilă”, a spus milionarul.

Potrivit acestuia, noul conducător al Federației Ruse, cu o mare probabilitate, va fi un reprezentant al așa-numitului „partid al războiului”. Este posibil să fie militar. Cele mai promițătoare grupuri care au șansa de a prelua puterea în Federația Rusă, conform lui Nevzlin, sunt trinitatea Kadîrov-Prigozhin-Zlotov, precum și grupul „măcelarului sirian”, generalul Serghei Surovikin.

"În locul lui (n.red. lui Putin), este nevoie de o figură puternică, cu autoritate. Mai bine cu epoleți", a declarat antreprenorul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News