„Au decis să-l omoare pe Putin”. Un jurnalist rus explică de ce eliberarea Crimeii este susținută de americani

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 07:50 17246 citiri
Putin poate fi oprit de anturajul său FOTO Twitter

Zvonurile că Statele Unite vor împiedica eliberarea Crimeii, pentru a nu provoca Kremlinul să folosească arme nucleare, sunt false. Invadarea peninsulei de către ucraineni este pe deplin în interesul Washingtonului.

Această opinie a fost exprimată de jurnalista și istoricul rus Iulia Latynina într-un interviu.

Ea a menționat că Statele Unite oferă Ucrainei suficientă asistență militară pentru a câștiga războiul. Există o singură nuanță - americanii vor să prelungească această victorie în timp, în ciuda suferinței poporului ucrainean. Aceasta este tactica Washingtonului.

”Armele sunt furnizate suficient, decent. Și, judecând după mărimea acestor livrări, ele sunt pentru a oferi Ucrainei un câștig. Nu pentru a pierde, ci pentru a câștiga. Un alt lucru este că americanii, se pare, au decis să gătească broască încet, astfel încât să nu sară afară și să nu folosească arme nucleare. Au decis să-l omoare pe Putin", spune jurnalista.

„Având în vedere că nici Forțele Armate ale Ucrainei, nici NATO nu vor intra în Moscova, Putin poate fi ucis de mâinile propriilor complici... Putin trebuie să sufere o înfrângere militară radicală, adică să piardă Crimeea”, și-a împărtășit Latynina părerea.

Ea a precizat că dezocuparea Crimeii de către ucraineni este pe deplin în concordanță cu obiectivul strategic al Washingtonului de a consolida securitatea globală.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News