Fosta soție a lui Putin trăiește pe picior mare în Europa. Averea înfloritoare pe care o are cu noul soț

Sambata, 06 August 2022, ora 14:39
8141 citiri
Fosta soție a lui Putin trăiește pe picior mare în Europa. Averea înfloritoare pe care o are cu noul soț
Lyudmila Putina s-a îmbogățit după divorț FOTO Twitter

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Lyudmila, a devenit proprietara unei averi de un miliard de dolari după divorțul de președintele Federației Ruse.

Lyudmila Putina a fost căsătorită 30 de ani cu președintele Federației Ruse, iar acum locuiește în Europa cu cel de-al doilea soț, Arthur Ocheretny, primind o zestre șic din partea liderului de la Kremlin.

Acest lucru a devenit cunoscut dintr-o anchetă publicată pe site-ul liderului opoziției ruse Alexei Navalny.

Judecând după datele oficiale, Lyudmila Putina a rămas fără nimic după divorț: președintele Rusiei și-a luat toate bunurile dobândite în căsătorie. Un apartament mic în Sankt Petersburg, unul altul mai vechi și o remorcă Skif - toate acestea apar în declarația lui Putin după ce a devenit din nou burlac.

Cu toate acestea, Lyudmila Putina, după divorț, a condus organizația publică „Centrul pentru Dezvoltarea Limbii Ruse”, în ale cărei conturi companiile de stat au început să transfere milioane de dolari.

Statul a predat organizației o clădire istorică în centrul Moscovei pe strada Vozdvizhenskaya nr. 9.

Puțin mai târziu, primăria capitalei Federației Ruse a devenit atât de generoasă încât a dat organizației terenul de sub casă, iar apoi Lyudmila Putina a început să închirieze localul.

Venitul dintr-o astfel de afacere este de milioane de dolari pe an. Putin a achiziționat și biroul de microfinanțare Karman dintr-un offshore din Ciprului, care eliberează microcredite rușilor asigurate cu mașini.

Afacerea ei a început să fie profitabilă atât de repede încât la doar șase luni de la divorț, fosta Primă Doamnă a Federației Ruse a devenit proprietara unei vile din Biarritz în Franța. După această achiziție, ea și noul ei soț au achiziționat numeroase proprietăți imobiliare de lux în Elveția și Spania.

O prietenă a lui Lyudmila Putina a recunoscut că la mijlocul anilor 90, viitoarea primă doamnă a Federației Ruse a vizitat adesea Europa și a cheltuit nebunește în buticuri pe haine, cosmetice și tot felul de bijuterii. Nu a avut probleme cu banii și, uneori, nu înțelegea cât costa un produs sau altul dacă nu afla prețul în ruble.

Cel de-al doilea soț al lui Putina s-a îmbogățit brusc după nuntă: a făcut o avere de un miliard de dolari cu sprijinul tacit al Kremlinului.

Potrivit site-ului lui Navalny, Lyudmila Putina și soțul sunt atât de bogați încât nu știu unde să-și cheltuie banii.

Colegii lui Navalny sugerează că miliardele fostei prime doamne a Rusiei sunt plata Kremlinului pentru tăcerea și „dispariția” ei din viața publică.

Vladimir Putin a fost asociat cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, care ar fi născut mai mulți copii al căror tată este președintele Federației Ruse.

Ce avantaje are Coreea de Nord prin sprijinirea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei: ”Kim ar putea crede că lesa lui este mai lungă decât în realitate”
Ce avantaje are Coreea de Nord prin sprijinirea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei: ”Kim ar putea crede că lesa lui este mai lungă decât în realitate”
Sprijinul deplin al Rusiei pentru Coreea de Nord ar putea „crește apetitul lui Kim Jong-un pentru risc“ atunci când vine vorba de amenințarea Coreei de Sud și de exportul de arme în...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#Vladimir Putin, #sotie, #imbogatire, #divort, #avere, #Rusia , #stiri Vladimir Putin