Putin spune ca nu cauta o confruntare cu SUA, dar se teme ca spionii americani asculta tot

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 18:135885 citiri
Putin spune ca nu cauta o confruntare cu SUA, dar se teme ca spionii americani asculta tot
Foto: Twitter/Kremlin

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat ca Rusia nu cauta o confruntare cu SUA si nu incearca sa influenteze apropiatele alegeri prezidentiale americane. Mai mult, acesta declara ca spera ca relatiile dintre Moscova si Washington se vor ameliora dupa alegerile prezidentiale din SUA.

Aflat in India, la summitul BRICS, la care participa Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud, Putin a precizat ca va coopera cu orice lider american care doreste sa coopereze cu Rusia, arata Reuters, citata de Agerpres.

Cu aceeasi ocazie, Putin a respins afirmatiile referitoare la atacuri informatice ruse impotriva SUA, calificandu-le drept o retorica de campanie electorala a Casei Albe.

Presedintele Rusiei le-a mai spus jurnalistilor rusi aflati la eveniment ca probabil sunt supravegheati de agentiile americane de informatii, relateaza The Asociated Press, citata de News.ro.

Liderul de la Kremlin le-a spus jurnalistilor care l-au insotit in India ca "SUA asculta tot si se uita la toate. Voi toti faceti obiectul exploatarii serviciilor speciale".

Citeste si de ce s-a dus Vladimir Putin in India.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News