Imagini rare cu Vladimir Putin. Președintele rus, îndurerat la căpătâiul fostului său bodyguard VIDEO

Duminica, 12 Septembrie 2021, ora 10:245277 citiri
Imagini rare cu Vladimir Putin. Președintele rus, îndurerat la căpătâiul fostului său bodyguard VIDEO
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la ceremonia de înhumare a unuia dintre foştii săi bodyguarzi FOTO Twitter (captură)

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la ceremonia de înhumare a unuia dintre foştii săi bodyguarzi, fostul agent KGB Evgheni Zinichev.

În imaginile publicate de presa rusă Putin apare lângă sicriul lui Zinichev vizibil îndurerat, sprijinindu-și capul cu trupul neînsuflețit al fostului său bodyguard. După moartea lui Zinicev, Putin a reacționat spunând că este o „pierdere uriașă”, caracterizându-l drept un om cu „o forță și un curaj incredibil”. La funeralii au mai asistat premierul Mișustin, fostul președinte Medvedev și Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Potrivit observatornews.ro, Evgheni Zinicev, un fost membru al serviciilor de securitate şi fostă gardă de corp a preşedintelui rus Vladimir Putin, a murit încercând să salveze o persoană, în cursul unui antrenament în zona Arctică, potrivit ministerului rus. În vârstă de 55 de ani, ministrul se afla pe marginea unei faleze înalte, împreună cu Aleksandr Melnik, un scenarist şi realizator rus în vârstă de 63 de ani, care murit de asemenea în acest accident.

Aleksandr Melnik a alunecat şi apoi a căzut, iar Evgheni Zinicev ”a sărit imediat să-l salveze, însă şi-a pierdut şi el viaţa”, a declarat la postul Rossiia-24 adjunctul său. Potrivit unor surse interne citate de publicaţiile RBC şi Taiga.info, accidentul a avut loc în Rezervaţia Naturală Putorana, la aproximativ 100 de kilometri Norilsk, cunoscută prin cascadele sale şi clasată în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
MacGigi
rank 5
Vladimir Poophin plangea si la capataiul lui Hrusciov.
cartophil
rank 5
De ce ne miram ??? Homalaii sunt foarte sensibili si atasati