Vladimir Putin, ridicol în compania Regelui Charles la finalul anilor '90. ”Se îmbrăca cu hainele lui Boris Elțîn și visa să fie țar” FOTO

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 07:50 20709 citiri
Vladimir Putin și Charles, pe vremea când Charles era prinț și o lume întreagă știa că va fi rege FOTO Facebook / Stejărel Olaru

Istoricul Stejărel Olaru a comentat ironic o fotografie de la începutul carierei politice a lui Vladimir Putin, în care apare în compania Regelui Charles al III-lea, pe atunci Prinț de Wales.

Imaginea publicată pe Facebook este surprinsă la sfârșitul anilor '90, iar Vladimir Putin este îmbrăcat cu haine largi, nepotrivite pentru statura sa.

”E un pic frustrant faptul că sistemul politic actual de la Moscova nu-ți permite să înțelegi cum funcționează mecanismul de succesiune. Adică nu știm cine îl va înlocui pe Putin, care a construit structura de putere de la Kremlin astfel încât rușii nici măcar să nu se poată gândi la alternativă.

În fotografie Vladimir Putin și Charles, pe vremea când Charles era prinț și o lume întreagă știa că va fi rege, iar Putin se îmbrăca cu hainele lui Boris Elțîn și visa să fie țar”, comentează istoricul Stejărel Olaru.

În august 1999 Vladimir Putin a fost numit de către Boris Elțîn în funcția de prim-ministru. După demisia lui Boris Elțîn, din decembrie 1999 a ocupat funcția de Președinte interimar al Federației Ruse.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com