Putin, pus să aștepte în fața jurnaliștilor de președintele din Kârgâzstan. Semn de impolitețe ce se repetă în doar câteva luni VIDEO

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 14:58 12801 citiri
Vladimir Putin este nevoit acum să aștepte el însuși liderii altor state FOTO Telegram

A face pe cineva să aștepte la o întâlnire în politică este considerat un semn de lipsă de respect, ceea ce i s-a întâmplat pentru a doua oară în ultima vreme lui Putin.

Vladimir Putin, care anterior îi făcea pe liderii mondiali să-l aștepte ore în șir în mod sfidător, este nevoit acum să aștepte el însuși liderii altor state.

Președintele Kârgâzstanului Sadyr Zhaparov l-a făcut pe Putin să aștepte 30 de secunde.

Agențiile de presă notează că, în trecut, Putin însuși a întârziat adesea la întâlniri, de exemplu, cu Papa.

În iulie, în Iran, a trebuit să aștepte 50 de secunde ca președintele turc Erdogan, cu care a avut discuții, să sosească.

După atacul asupra Ucrainei și reducerea Rusiei la nivelul unui stat paria, politicienii își permit asemenea lipsă de respect.

Conform regulilor de protocol, ambii politicieni trebuie să se prezinte în fața jurnaliștilor în același timp. Pentru aceasta, sunt prevăzute semnalizatoare speciale, care sincronizează ieșirea ambilor politicieni către presă.

Cu toate acestea, așteptarea lui Putin în timpul unei vizite în străinătate pentru a doua oară consecutiv, pare jalnică.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com