Echipa de medici care l-a însoțit pe Putin la Vladivostok a crescut semnificativ. Noi suspiciuni privind starea sa de sănătate

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 08:07 6524 citiri
Istoricul medical al liderului de la Kremlin rămâne necunoscut FOTO Twitter

Starea de sănătate a dictatorului rus a atras de multă vreme atenția. Prezența unor probleme grave este confirmată de faptul că Putin are nevoie constant de sprijin medical.

Conform BBC, doar la Forumul Economic de Est, care a avut loc în perioada 6-7 septembrie, printre însoțitori s-au numărat 12 medici. Se știe că echipa medicală a sosit în avans la locul de întâlnire. Călătoria lor la Vladivostok a început cu 10 zile înainte de forum, în tot acest timp medicii trec prin carantina necesară în hotel.

Putin cere în fiecare an asistență medicală la deplasările în străinătate. Acest fapt este confirmat de informațiile privind contractele guvernamentale. Costul călătoriei și cazării pentru o echipă de 12 medici în acest an s-a ridicat la peste 700 de mii de ruble.

După cum au aflat jurnaliştii, în trecut costurile au fost semnificativ mai mici. Judecând după faptul că doar doi medici l-au însoțit pe Putin în călătoria sa anul trecut, se pare că starea lui s-a înrăutățit semnificativ până acum.

Istoricul medical al liderului de la Kremlin rămâne necunoscut. Potrivit unor rapoarte neconfirmate, Putin a fost diagnosticat cu o boală oncologică a sistemului circulator.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News