Serviciile Secrete americane, dezvăluiri de lângă Putin: Un prieten din cercul său interior l-a înfruntat

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 20:14
9052 citiri
Serviciile Secrete americane, dezvăluiri de lângă Putin: Un prieten din cercul său interior l-a înfruntat
Un prieten din cercul său l-ar fi înfruntat pe Putin în legătură cu războiul FOTO: Insider

O sursă din Serviciile Secrete de Informații din Statele Unite, citată de publicația The Washington Post, a făcut dezvăluiri din apropierea președintelui rus Vladimir Putin. Astfel, s-a aflat că unul dintre prietenii din cercul restrâns al liderului de la Kremlin l-ar fi înfruntat în legătură cu războiul din Ucraina.

În general, Putin este ferit de critici la Kremlin, iar manifestările deschise de disidență sunt extrem de rare la Moscova, potrivit The Washington Post.

Detaliile acestui dezacord dintre Putin și unul dintre apropiații săi au fost prezentate într-un briefing al Serviciilor de Informații cu președintele SUA, Joe Biden.

Un membru al cercului apropiat al lui Vladimir Putin l-ar fi înfruntat pe președintele rus, în legătură cu eșecurile invaziei greșite a Rusiei din Ucraina, susține sursa citată.

Mutarea lui Biden ce îi poate provoca insomnii lui Putin: Cel mai mare portavion din lume al SUA se apropie de Europa VIDEO

Apropiatul, pe care publicația americană nu l-a numit, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la gestionarea slabă a războiului și la greșelile făcute de liderii militari ai Rusiei.

Detaliile acestui dezacord și identitatea acestei persoane din cercul lui Putin, care l-a înfruntat, au fost aduse la cunoștința președintelui american, Joe Biden.

„De la începutul ocupației, am asistat la o alarmă tot mai mare din partea unui număr din cercul interior al lui Putin”, a declarat pentru The Washington Post un oficial anonim al serviciilor secrete occidentale.

„Evaluările noastre sugerează că acestea sunt exercitate în special de pierderile recente ale Rusiei, direcția greșită și deficiențele militare extinse”.

Biden vrea să-i dea lovitura lui Putin înainte de venirea iernii: Ce trimite Pentagonul în Ucraina, pentru a înfrânge Rusia

Rusia a suferit o serie de eșecuri în campania sa de a prelua controlul asupra Ucrainei.

Forțele ucrainene au respins recent armata rusă de pe mii de kilometri pătrați de teritoriu din estul Ucrainei, determinând Kremlinul să lanseze o mobilizare haotică a rezerviștilor și a civililor.

Cercul interior de elită al lui Putin cuprinde în principal foști oficiali din securitate și informații, pe mulți dintre care îi cunoaște din zilele sale la Sankt Petersburg și la KGB, precursorul sovietic al agențiilor de securitate de astăzi.

Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Războiul lui Putin din Ucraina s-a prelungit foarte mult, iar durata sa a trecut de pragul a 26 de luni, fără ca dictatorul rus să dea vreun semn că ar renunța la conflictul sângeros....
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
#Vladimir Putin, #prieten Putin, #Putin Kremlin strategie, #Kremlin Vladimir Putin, #presedintele Rusiei, #Putin Rusia , #Razboi Ucraina
Comentarii