Lui Putin i-a intrat frica în oase. Măsuri draconice de securitate la Kremlin, după lichidarea propagandistei Daria Dughina

Vineri, 26 August 2022, ora 17:23 12269 citiri
Putin era îngrijorat că ar putea fi următorul pe listă pentru lichidare FOTO Twitter

După asasinarea propagandistei Daria Dughina, Vladimir Putin se teme că îl așteaptă aceeași soartă. În ultimele zile, gardienii de la Kremlin au intensificat măsurile de securitate.

Este din ce în ce mai dificil să intri în zona administrației prezidențiale. Cei care nici măcar nu au fost opriți la un punct de control înainte de atentatul asupra Dughinei sunt supuși unei percheziții amănunțite.

Canalul de Telegram ”Insider” scrie despre acest lucru, pe baza rapoartelor din presa rusă. Dimineața se formează ambuteiaje la intrarea în Administrația Prezidențială din Moscova.

Acest lucru se datorează măsurilor de securitate sporite. Schimbările au coincis cu aruncarea în aer a mașinii propagandistei Daria Dugina în regiunea Moscovei.

Putin este îngrijorat că ar putea fi următorul pe listă pentru lichidare. "Acum toate mașinile care intră pe teritoriul AP sunt inspectate cu atenție, pe dedesubt și în portbagaj.

Șoferul este obligat să ”plece", se spune în mesaj. În câteva minute, sunt verificate și autocarele personalului superior, inclusiv pasagerii VIP.

Kremlinul a trimis un ordin similar de întărire a măsurilor de securitate către alte departamente.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com