Putin s-a prăbușit pe scări și a defecat involuntar. "Căzătura pare să-i fi afectat coccisul, ceea ce i-a provocat dureri acute"

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 21:52 20133 citiri
Vladimir Putin ar avea grave probleme de sănătate FOTO Twitter

Președintele rus, Vladimir Putin, a căzut pe scările de la reședința sa oficială, a anunțat un cont de Telegram anti-Kremlin, care susține că ar avea legături cu echipa sa de securitate, relatează New York Post.

Potrivit canalului Telegram General SVR, miercuri seară, liderul rus, în vârstă de 70 de ani, s-ar fi rănit după ce ar fi căzut pe scări.

”Un eveniment cu adevărat dramatic pentru Putin a avut loc seara la reședința sa. Coborând scările, Putin s-a împiedicat și a căzut, iar apoi a alunecat pe scări câteva trepte mai jos. Incidentul s-a petrecut în fața gărzilor personale de securitate ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îi vină în ajutor lui Putin. Trei agenți de pază l-au ajutat pe președinte să se așeze pe o canapea din apropiere și au chemat medicii de gardă de la reședință.

Medicii au ajuns în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte. Putin suferă de cancer gastro-intestinal, care i-a provocat deja probleme digestive grave, iar căzătura pare să-i fi afectat coccisul, ceea ce i-a provocat probabil dureri acute și defecare involuntară”, se arată în mesajul postat.

Informația fost preluată de mai multe site-uri internaționale, care au reluat speculațiile privind starea de sănătate a președintelui rus.

Canalul Telegram General SVR, care se pretinde a fi condus de un fost spion rus, a mai menționat că a fost deschisă o anchetă specială pentru a stabili cauza căderii președintelui.

În Rusia, autorul postării riscă 15 ani de închisoare pentru răspândirea de informații false sau alte consecințe grave pentru ”atacul informațional” la adresa Kremlinului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News