Vlad Voiculescu sustine ca ministrul Bode minte: "Niciodata, dar niciodata soferul SPP nu accelereaza peste viteza legala fara acceptul demnitarului"

Vineri, 04 Septembrie 2020, ora 19:31
6054 citiri
Vlad Voiculescu sustine ca ministrul Bode minte: "Niciodata, dar niciodata soferul SPP nu accelereaza peste viteza legala fara acceptul demnitarului"
Vlad Voiculescu. Foto: Hepta.ro

Liderul PLUS Bucuresti, fostul ministrul al Sanatatii Vlad Voiculescu, afirma ca ministrul Lucian Bode minte in legatura cu accidentul in care a fost implicat recent, intrucat "niciodata, dar niciodata soferul SPP nu accelereaza peste viteza legala fara acceptul demnitanrului".

Voiculescu afirma ca angajatul SPP este un profesionist, militar, care nu incalca regulile decat la solicitarea deminitarului si nu foloseste lumina albastra decat cu acceptul acestuia. "Am asteptat declaratiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astazi, le-am citit acum si am scris cateva cuvinte dure aici. Le-am sters apoi...las doar atat: domnul ministru Bode MINTE! Profita de faptul ca nu toata lumea a avut parte in calitate de demnitar de serviciile SPP", a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu, referindu-se la declaratiile lui Lucian Bode despre accidentul in care a fost implicat recent.

Vlad Voiculescu explica faptul ca a avut sofer si protectie din partea SPP cand era ministru al Sanatatii.

"Niciodata, dar niciodata soferul SPP nu accelereaza peste viteza legala fara acceptul demnitarului. Cu atat mai mult sa foloseasca lumina albastra. Mai clar: soferii SPP sunt profesionisti - cu asta isi castiga painea. Si sunt militari. Nu incalca regulile decat la solicitarea demnitarului de a ajunge in intervalul de timp X la locul Y si nu fac uz de lumina albastra sau alarma specifica decat cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului", a mai scris Voiculescu.

Liderul PLUS considera ca "asumarea responsabilitatii e lucru rar la politicienii romani". "Acum vinovat e un sofer de la SPP... care bineinteles ca nu va scoate un cuvant despre cum au stat de fapt lucrurile. Si vorba aia... nu a murit nimeni...", a incheiat fostul inistru al Sanatatii.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, referitor la accidentul in care a fost implicat, in judetul Arges, ca regreta "nespus" acest "incident". El a mentionat ca, inainte de momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate a autoturismului si se odihnea, intrucat calatorea de cateva ore. Bode a spus ca soferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care il urmeaza si de ajungerea la destinatie in siguranta. "Demnitarul nu are dreptul sa-i spuna soferului sa mearga mai tare sau mai incet", a sustinut Bode, precizand ca, pana la acel accident, soferii SPP au condus impecabil.

Cititi si:

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, isi cere scuze dupa accidentul in care a fost implicat: "Regret nespus acest incident"

UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
ISU DOLJ a anunțat că un grav accident rutier a avut loc, joi, 28 martie, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi...
Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
UOKiK a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 milioane de dolari) pentru că a indus în eroare clienţii în privinţa disponibilităţii produselor şi a datelor de...
#Vlad, #Voiculescu, #plus, #bode, #ministru, #accident, #minciuna, #acuzatii , #stiri Vlad Voiculescu