Vlad Voiculescu, ironic după o istorie alternativă descrisă de Alina Gorghiu. „Vă mai amintiți când mi-am dat eu demisia?”

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 17:485207 citiri
Vlad Voiculescu, ironic după o istorie alternativă descrisă de Alina Gorghiu. „Vă mai amintiți când mi-am dat eu demisia?”
Fostul ministru Vlad Voiculescu nu își amintește când a „demisionat” FOTO Facebook / Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ironizat-o joi seară, 2 septembrie, pe vicepreședintele senatului Alina Gorghiu după ce aceasta din urmă susține că Voiculescu a demisionat din funcție, pe când acesta a fost revocat de către premierul Florin Cîțu.

„Vă mai amintiți când mi-am dat eu demisia? Nu? Nici eu.

Doamna Gorghiu, așteptăm o nouă propunere de premier de la dumneavoastră. Poate fi tot un amic”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Fostul ministru s-a referit la un mesaj al vicepreședintelui PNL de la senat în care susține că Vlad Voiculescu și-ar fi dat demisia din funcția și că problema s-a „rezolva simplu” după ce USR PLUS a propus un înlocuitor.

“S-a discutat acest subiect al nevoii de stabilitate la guvernare, motiv pentru care apelul premierului transmis colegilor noştri pe care noi îl vom respecta e Acela să nu existe niciun mesaj contondent la adresa USR PLUS, dorim o guvernare stabile. Invitaţia pe care o facem e ca USR PLUS să înţeleagă că e nevoie de o nouă propunere la Ministerul Justiţiei. O aşteptăm. Au destui oameni competenţi în partid. Cred că se poate rezolva la fel de simplu problema ca atunci când a demisionat ministrul Sănătăţii.”, a transmis Alina Gorghiu.

Ea a menţionat că USR PLUS nu are semnături suficiente pentru a depune moţiunea de cenzură.

“USR PLUS nu are suficiente semnături pentru a depune moţiunea. O asociere cu PSD şi AUR, din punctul meu vedere, ar însemna o trădare a electoratului care a votat USR PLUS. Orice asociere cu PSD care e adversarul nostru dintotdeauna ar însemna un demers dramatic care va fi sancţionat”, a explicat Alina Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News