PSD depune miercuri, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe sanatate

Luni, 08 Februarie 2021, ora 13:172168 citiri
PSD depune miercuri, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe sanatate
Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata "Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor", iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.


"Vom avea sedinta in fiecare luni, la ora 10.00 dimineata. Au fost cateva teme dezbatute si cred ca cea mai importanta este motiunea pe sanatate, motiunea simpla intitulata "Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor". Aceasta motiunea va fi depusa la Camera Deputatilor miercuri, pentru ca maine mai sunt dezbateri cu asociatiile medicilor, cu asociatiile pacientilor si cu reprezentantii sindicatelor. Apoi va fi depusa la Camera Deputatilor si saptamana viitoare va intra in dezbatere", a declarat Stefan Radu Oprea luni, la sediul PSD.

De asemenea, liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a anuntat, in plenul de martea trecuta al Camerei Deputatilor, ca grupul parlamentar al social-democratilor a depus o solicitare la Biroul permanent prin care il cheama in Parlament, la "Ora Guvernului" pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu pentru a explica "situatia spitalelor din Romania in ceea ce priveste masurile preventive, gestionarea si managementul riscului in saloanele in care sunt amplasate sau utilizate instalatii de furnizare oxigen pentru pacienti".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News