Florin Roman il face ipocrit pe Vlad Voiculescu: "Adevaratele centre paralele de vaccinare functioneaza in curtea ministrului sanatatii, la spitale si DSP-uri"

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 19:18
4091 citiri
Florin Roman il face ipocrit pe Vlad Voiculescu: "Adevaratele centre paralele de vaccinare functioneaza in curtea ministrului sanatatii, la spitale si DSP-uri"
Florin Roman, atac la Vlad Voiculescu/Foto: Facebook/Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a sustinut miercuri, 10 martie, ca vaccinarea peste rand a persoanelor care nu au inca dreptul sa o faca se realizeaza masiv in structurile aflate in coordonarea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si ca acesta a semnat ordinul prin care militarii si familiile lor se pot vaccina.

"Incredibil cat de multa ipocrizie in cazul centrelor paralele de vaccinare! Dumneata, ministru al sanatatii, semnezi cu propria manuta ca militarii si rudele lor se pot vaccina si apoi acuzi ca..."specialii", adica veteranii de razboi, din Armata se vaccineaza in centre paralele.

Adevaratele centre paralele de vaccinare functioneaza in curtea ministrului sanatatii, la spitale si DSP-uri. La nivel local, nu mai exista sef sau sefulet care sa nu se fi vaccinat cu tot neamul, fara sa fie inscris pe platforma de vaccinare sau fara sa primeasca sms de convocare la un centru de vaccinare!

Vreti transparenta, domnule Voiculescu? Publicati ziua, data si ora vaccinarii in fiecare judet, pentru fiecare cetatean! Doar nume! Fara date personale! Si atunci veti avea adevarata imagine a centrelor paralelele de vaccinare din curtea dumneavoastra", a scris deputatul PNL pe Facebook.

Cum au ajuns sa se vaccineze rudele militarilor si angajatilor din sistemul de ordine publica

In 20 ianuarie, Guvernul a adoptat o hotarare prin care introducea noi categorii de persoane considerate "esentiale" pentru a fi vaccinate in etapa a doua, dar si un articol care a permis rudelor militarilor si angajatilor din sistemul de ordine publica si servicii sa fie vaccinate in centrele speciale organizate in aceste institutii.

Articolul din hotararea de Guvern 12 din 20 ianuarie:

In aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 3/2021 privind unele masuri pentru recrutarea si plata personalului implicat in procesul de vaccinare impotriva COVID-19 si stabilirea unor masuri in domeniul sanatatii, Ministerul Apararii Nationale asigura prin centrele de vaccinare proprii, potrivit criteriilor de eligibilitate stabilite prin Strategie, vaccinarea personalului propriu si a membrilor familiilor acestora, precum si a urmatoarelor categorii:

a) cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul institutiilor din sistemul national de aparare nationala, ordine publica si securitate nationala, precum si membrii familiilor acestora;

b) persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

c) personal in activitate din cadrul celorlalte institutii din sistemul national de aparare nationala, ordine publica si securitate nationala, precum si membrii familiilor acestora.

Hotararea de Guvern este semnata de catre premierul Florin Citu si contrasemnata de catre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

CTESTE SI:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Florin Roman PNL, #Vlad Voiculescu ministrul Sanatatii, #vaccinare covid, #stiri politica , #ministrul Sanatatii