Senator USR: ALDE se va destrama intr-un mod penibil

Sambata, 07 Septembrie 2019, ora 21:58 5849 citiri
Foto: Facebook/ Vlad Alexandrescu

Senatorul USR Vlas Alexandrescu a afirmat, sambata, ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului pentru a castiga imagine. El a adugat ca ALDE se va destrama.

"In momentul de fata, PSD nu mai reuseste sa faca nimic. Saptamana trecuta, la Senat, PSD ar fi vrut sa puna un nou presedinte al Senatului, dupa demisia domnului Calin Popescu Tariceanu, o demisie oportunista, pentru a castiga imagine. PSD nu a reusit pentru ca nu avea voturile necesare, drept care a amanat aceasta incercare pentru saptamana care vine", a declarat Vlad Alexandrescu, la Digi 24.

Senatorul USR a adaugat ca ALDE se va destrama intr-un mod "penibil".

"Vom vedea daca PSD reuseste si vom vedea felul penibil in care se va destrama ALDE, pentru ca acum ALDE e acum tras de doua parti, de domnul Tariceanu care brusc se intra in Opozitie si domnul Melescanu care ar vrea sa devina al doilea om in stat. Intre aceste doua solutii dupa parerea mea nu exista niciun fel de termen mediu, pentru ca nu poti sa fii in acelasi timp si la putere si in Opozitie", a mai spus Alexandrescu.

Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului, iar noua conducere va fi aleasa marti, 10 septembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com