Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Advertorial
Marti, 18 Octombrie 2022, ora 18:03
5381 citiri
Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!
FOTO: vivacredit.ro

Sigur ai simțit și tu că toate prețurile au crescut, iar veniturile ne ajung mai greu de la o lună la alta. Nu ești singura persoană! Un studiu realizat de Ipsos la nivel global arată că un factor de stres în rândul oamenilor provine din creșterea inflației și teama de creștere a șomajului. Nu este de mirare, având în vedere că se apropie lunile de iarnă și încă de anul trecut, peste 75% dintre români au afirmat că prețurile la alimente și facturi au crescut.

În contextul de față, nevoia unei plase de siguranță în cazul unei cheltuieli urgente și neprevăzute este din ce în ce mai mare. Indiferent de vremuri, important pentru fiecare dintre noi să avem grijă de cei dragi și să le transmitem sentimentul de stabilitate.

Ce faci atunci când ai nevoie urgentă de bani?

În aceste situații, un fond de urgență este de mare ajutor. Însă, cu toate schimbările din ultima perioadă, multora ne-a fost greu să economisim.

Pentru cheltuielile urgente, care nu pot suporta amânare, Viva Credit, instituția financiară nebancară cu peste 11 ani experiență pe piața din România, are soluția: împrumutul online rapid, pe care îl primești în 2 ore.

„Indiferent de vremuri, de peste 11 ani, Viva Credit a fost și este alături de români cu o soluție foarte rapidă pentru urgențele financiare. Am acordat peste 1 milion de împrumuturi online și ne bucură foarte mult să știm că clienții noștri sunt mulțumiți. Derulăm constant studii, iar rezultatul este că 9 din 10 clienți ne-ar recomanda prietenilor. Echipa noastră de consultanți este disponibilă 7 zile din 7 și își alocă timp să discute cu fiecare client în parte, să le asculte nevoile, să-i ajute să obțină o soluție personalizată. Înainte de acordarea fiecărui credit, ne asigurăm că clientul înțelege foarte bine condițiile de creditare, costurile acestui împrumut și metodele de rambursare. De fiecare dată, amintim că acest tip de împrumut este foarte eficient dacă este folosit doar pentru a depăși o dificultate financiară pe termen scurt. Prin aceste lucruri, dorim să dezvoltăm o relație bazată pe transparență și încredere cu clienții noștri. Credităm responsabil, de aceea ajustăm sumele pe care le punem la dispoziție, în funcție de evoluția veniturilor și a datoriilor clienților noștri. Rambursarea este foarte simplă și întotdeauna încercăm să găsim pentru clienții noștri cea mai bună soluție de rambursare.” a afirmat Ionuț Stan, Directorul General al Viva Credit IFN S.A.

Produsul financiar oferit de Viva Credit este o linie de credit cu dobândă fixă, adică o rezerva de bani din care poți retrage oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie. Achiți dobândă doar pentru suma pe care o folosești și poți rambursa anticipat fără niciun cost suplimentar. Astfel, ai control deplin asupra împrumutului tău și eviți să te supraîndatorezi.

Ce beneficii oferă Viva Credit?

  • 0% dobândă în primele 30 de zile la sume până în 3000 lei. Oferta este valabilă pentru clienții noi;
  • Plătești dobândă doar pentru suma retrasă;
  • Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități;
  • Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă;
  • Poți plăti lunar un minim de plată din suma utilizată + dobânda acumulată;
  • Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4114%, dobânda este 1715.33 lei, iar suma totală de plată este de 2215 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 184.61 lei.

VIVA Credit IFN SA este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României cu numărul RG-PJR-41-110267.

Sursă date statistice: Ipsos Global Advisor. Primul studiu menționat este realizat între 2014 - 2022, pe un eșantion reprezentativ format din 18.000-21.000 adulți, cu vârsta între 16-74 ani, din 27 țări participante. Al doilea studiu menționat este realizat online în nov.-dec. 2021, pe aprox. 500 de români cu vârste cuprinse între 16-74 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#viva creditcredit, #credit nebancar , #credit