Viorica Dăncilă aruncă bomba în curtea PSD: ”Marcel Ciolacu a votat amnistia și grațierea”. Dezvăluirile fostului premier despre presiunile din PSD

Joi, 09 Iunie 2022, ora 21:25 10414 citiri
Fostul premier PSD s-a înscris în partidul NOI FOTO Facebook / Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a vorbit joi, 9 iunie, despre presiunile care s-au făcut în partid în privința amnistiei și grațierii.

Dăncilă a susținut că presiunile pentru adoptarea legii nu au fost făcute de fostul lider Liviu Dragnea, ci de președinții de organizații.

”Domnul Dragnea nu venea la guverm, dacă a venit de două ori. Mergeam şi la Camera Deputaţilor, când veneau şi ceilalţi preşedinţi de partid. Discuţiile erau în Comitetul Executiv Naţional, acolo au fost şi presiuni legate de amnistie şi graţiere. Nu făcute de domnul Dragnea, ci chiar de colegi din comitet, ei cereau, erau preşedinţi de organizaţii care cereau amnistia şi graierea, iar domnul Dragnea îi susţinea pe ceilaţi”, a declarat Viorica Dăncilă joi seară, la Profit News TV.

Fostul premier a adăugat că printre cei care au susținut amnistia şi graţierea a fost și actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu.

”Era de acord cu ceilaţi, a fost vot în Comitetul Executiv pentru amnistie şi graţiere şi nu s-a opus nimeni, a votat inclusiv domnul Ciolacu, care era preşedinte la Buzău”, a spus Dăncilă.

Fostul premier a demisionat din PSD la finalul lunii martie, anuntând că va face parte din noul proiect politic ”NOI”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com