Hrebenciuc e optimist: Scorul PSD, exceptional. Iohannis n-are nicio sansa

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 17:25
2505 citiri
Hrebenciuc e optimist: Scorul PSD, exceptional. Iohannis n-are nicio sansa
Foto: Digi 24

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc sustine ca rezultatele obtinute de PSD la alegerile prezidentiale sunt "exceptionale" si ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu are "nicio sansa" sa-si revina in turul al doilea.

Intrebat cum vede rezultatele primului tur al alegerilor, din 2 noiembrie, Viorel Hrebenciuc a raspuns: "Exceptional", potrivit Antena 3.

Acesta a facut declaratiile la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost dus, miercuri, pentru a afla daca ramane in arest preventiv. Instanta suprema urmeaza sa anunte, joi, decizia in cazul recursului facut de fostul deputat PSD, potrivit televiziunilor de stiri.

Vadim, despre arestarile lui Nastase si Hrebenciuc: Sa se termine, sunt abuzive, o rusine!

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a facut un pact cu UNPR, marti, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, sustine ca trebuie "sa se termine cu arestarile abuzive", facand referire la cazurile Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.

Despre al doilea, presedintele PRM sustine ca "treaba cu padurile" este "o comicarie".

"Noi dorim sa se respecte legea si sa se termine cu arestarile astea abuzive, sunt arestari abuzive, o rusine. Arestezi un fost prim-ministru al Romaniei, arestezi un vicepresedinte al Camerei Deputatilor, pe Viorel Hrebenciuc. Are pacatele lui, dar a avut si merite.

Cat despre treaba cu padurile, asta este o comicarie. Si a negociat cu tanarul Dan Sova sa se dea o lege a amnistiei, pai asta am vorbit si eu cu toata lumea. Sigur, sa se dea, ca sunt multi oameni inchisi pe nedrept! Cati mai urma sa mai aresteze? Si cine imi vorbeste mie? Cel care a praduit flota Romaniei", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Viorel si Andrei Hrebenciuc au votat in puscarie

Atat Viorel Hrebenciuc, cat si fiul sau, Andrei, au votat in inchisoare, duminica, acestia fiind arestati preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor de paduri.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, pe 29 octombrie, intr-un dosar conexat din cel al retrocedarilor ilegale si cel in care este acuzat de trafic de influenta exercitat asupra lui Dan Sova.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Hrebenciuc ramane arest, #Hrebenciuc recurs arest, #Viorel Hrebenciuc tur doi prezidentiale, #Viorel Hrebenciuc alegeri prezidentiale, #Hrebenciuc PSD prezidentiale , #DNA